Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο – Ιταλία: Σουπερκυπελλούχος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο – Ιταλία: Σουπερκυπελλούχος

Ποδόσφαιρο - Ιταλία: H Γιουβέντους πήρε ακόμα ένα τρόπαιο στην Ιταλία και το κυριότερο πήρε μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Η “γηραιά κυρία”

ΠοδόσφαιροΙταλία: H Γιουβέντους πήρε ακόμα ένα τρόπαιο στην Ιταλία και το κυριότερο πήρε μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Η “γηραιά κυρία” επιβλήθηκε στον τελικό του σούπερ καπ Ιταλίας 2-0 της Νάπολι και έφτασε τα εννιά τρόπαια στο συγκεκριμένο θεσμό. Κάτι που αποτελεί και ρεκόρ στην γείτονα χώρα. Είναι πολύ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει και να βάλει δύσκολα στην Γιούβε, όμως την απώλεσε και στο δικαίωμα στους Μπιανκονέρι να καθαρίσουν το ματς με δεύτερο γκολ θα σου μένει στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Για 63’ κράτησε η άμυνα των Παρτενοπέι, αλλά τότε μίλησε ο οίστρος του Ρονάλντο. Ένα λάθος της άμυνας των Ναπολιτάνων και η μπάλα πήγε στα πόδια του Πορτογάλου, ο οποίος εντός περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Πέσαν μόλις 13’ και η ανατροπή του Μέρτενς σφυρίχθηκε πέναλτι κάθ υπόδειξη του VAR. Όμως ο Ινσίνιε αποδείχτηκε μοιραίος παίκτης, αφού έχασε την τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Όταν, δε, η Νάπολι ανοίχτηκε, άφησε κενά στα μετόπισθεν και στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Αλβάρο Μοράτα σφράγισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας το 2-0.

celebrations for vecchia signora

Ποδόσφαιρο – Ιταλία: Εξ αναβολής για το πρωτάθλημα

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα η Ουντινέζε υποδέχτηκε την Αταλάντα και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Με τη σέντρα η γηπεδούχος πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Περέιρα, όμως ένα λεπτό πριν πέσει η αυλαία του πρώτου ημιχρόνου ο Λουκάς Μούριέλ ισοφάρισε για την Αταλάντα 1-1. Η τρομερή πίεση που άσκησε η ομάδα από το Μπέργκαμο στον εναπομείναντα χρόνο δεν έφερε αποτέλεσμα. Με 67% κατοχή μπάλας και 17 τελικές το παιχνίδι έμεινε στο 1-1 ως το τέλος.

fair draw for udeinese and atalanta

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις