Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ- αγωνιστικό: Manchester Day!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ- αγωνιστικό: Manchester Day!

Πρέμιερ Λιγκ- αγωνιστικό: Η Γιουνάιτεντ δραπέτευσε με το διπλό από το Λονδίνο, 2-1 τη Φούλαμ και η Σίτι με άγχος 2-0 την Αστον Βίλα

Πρέμιερ Λιγκ- αγωνιστικό: Σε υπόθεση του Μάντσεστερ εξελίχθηκαν οι εξ αναβολής αγώνες των Γιουνάιτεντ και Σίτι κόντρα σε Φούλαμ εκτός έδρας και Αστον Βίλα εντός αντίστοιχα. Η Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή στο “Κρέιβεν Κότατζ”, αφού βρέθηκε μόλις στο 5’ να ηττάται από τη Φούλαμ. Οι Λονδρέζοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Λούκμαν από ασίστ του Ζαμπό, αλλά η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε σχεςτικά γρήγορα. Ο Καβάνι, ειδικότερα, έφερε το ματς στα ίσα στο 21ο λετως είχε πτό. 

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στη συνέχεια και η Γιουνάιτεντ έφτασε κοντά στην ανατροπή. Και η γηπεδούχος, πάντως, είχε αρκετές ενδιαφέρουσες φάσεις και 1-2 καλές ευκαιρίες να άρει ξανά το προβάδισμα. Οτι δεν κατάφεραν και οι δύο ομάδες νωρίτερα το πέτυχε ο Πογκμπά που στο 65’ έδωσε κεφάλι στο σκορ στη Γιουνάιτεντ και έκρινε τελικά το ματς. 

πάλεψε η Φούλαμ

Πρέμιερ Λιγκ- αγωνιστικό: Η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ζορίστηκε πολύ να υποτάξει την Αστον Βίλα κάτι που ουσιαστικά πέτυχε στα τελευταία 10 λεπτά. Αφού έχασε αρχικά τον Γουόκερ με τραυματισμό, στη θέση του οποίου συνέχισε ο Ζιντσένο, άργησε να βρει τα πατήματά της. Προϊόντος του χρόνου πίεσε αφόρητα την ομάδα από το Μπέρμιγχαμ, αλλά μόλις 80’ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπερνάρδο Σίλβα. Αποτίναξε το άγχος και στο 90΄ ο Γκουντογκάν ευστόχησε σε πέναλτι για το τελικό 2-0.

city won again

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιαννάκης για τον Γκάλη, ο Σπανούλης για τον “δράκο”
ΠΑΟΚ: «Η Μπολόνια προσφέρει 6 εκ. ευρώ για τον Σφιντέρσκι»!
Στον αέρα η πρώτη “πράσινη” μεταγραφή, δεν συναινεί η ομάδα του παίκτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις