Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ξανά η Μπολόνια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Ξανά η Μπολόνια

ΠΑΟΚ - μεταγραφές: Οι “ροσομπλού” από την Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας επιμένουν για Σφιντέρσκι λένε τα ρεπορτάζ από τη γείτονα 

ΠΑΟΚμεταγραφές: Δεν είναι μόνο η μεταγραφολογία για… εισερχόμενα που έχει ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ αλλά και για τα εξερχόμενα! Και όσο αναζητάμε τα νέα ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν το δικέφαλο του βορρά, τόσο πυκνώνουν και τα σενάρια για αποχωρήσεις. Αλλά και οι αποχωρήσεις. Γιατί μετά το Γιαννούλη που συνεχίζει στην πρέμιερσιπ, σειρά του Σφιντέρσκι είναι να αποτελέσει μεταγραφικό στόχο ομάδας από μεγάλο πρωτάθλημα.

Από τα δημοσιογραφικά -και όχι μόνο- γραφεία της Ιταλίας οι φήμες για την Μπολόνια φουντώνουν. Το ενδιαφέρον για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ είναι όπως όλα δείχνουν υπαρκτό. Και συνάδελφοι που κάνουν ρεπορτάζ Μπολόνια, θεωρούν βέβαιο ότι οι “ροσομπλου” επανέρχονται. Και λένε μάλιστα πως έχουν ρίξει και δύο πιθανές λύσεις για συμφωνία στην άτυπη συζήτηση.

επινμένουν στην Μπολόνια για τον Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Τι λένε τα ρεπορτάζ

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ρεπόρτερ Μπλόνια, Μανφρέντι Καμπιόνε: “Το κλαμπ θέλει να ικανοποιήσει την επιθυμία του Μιχαΐλοβιτς. Ο Σανάμπρια της Μπέτις είναι μια καλή ευκαιρία και δεδομένου ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2022 η Μπολόνια μπορεί να ρίξει το κόστος του.

Δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός, όμως, ενώ από την άλλη συζητιέται πάντα και το όνομα του Σφιντέρσκι. Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Σανάμπρια, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πιο πολλά γκολ. Αρα γι αυτόν υπάρχουν και υψηλότερες απαιτήσεις”.

στα ρεπορτάζ των Ιταλών ο Σφιντέρσκι

Δείτε ακόμη: 

Κάκος: «Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Ολυμπιακού» – Χαμός στο στούντιο – Άνω κάτω η εκπομπή
Κάνει επαφή με Βράνιες η ΑΕΚ
Χωρίς νικητή το ντέρμπι, κερδισμένη η Μάντσεστερ Σίτι “βλέπει” κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις