Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στείρο 0-0
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στείρο 0-0

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Η Σίτι 4-0 την Κρύσταλ Πάλας μια ανάσα από την κορυφή

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι της αγγλικής πρέμιερσιπ. Η Λίβερπουλ ήταν πιο απειλητική, αλλά η άμυνα που έπαιξε η Γιουνάιτεντ ήταν άριστη. Μάλιστα η καλή της απόδοση στα μετόπισθεν εκνεύρισε τη Λίβερπουλ που έγινε απρόσεκτη και άφησε κενά. Ετσι στο τέλος θα μπορούσε μάλιστα να έχει πάρει ακόμα και τη νίκη. Πλέον οι κόκκινοι έφτασαν τα 4 ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Και η Γιουνάιτεντ παρέμεινε μόνη πρώτη στο +3, με όπλο της μεταξύ άλλων και το εκτός έδρας αήττητο.

Στο παιχνίδι του Μάντσεστερ, η Σίτι έκανε πλάκα στην Κρύσταλ Πάλας και κέρδισε 4-0. Δύο τέρματα πέτυχε ο Στόουνς και από ένα οι Γκουντογκάν και Στέρλινγκ. Μάλιστα ο Γουαρδιόλα φρέναρε την ομάδα του βάζοντας Φοντέν, Κανσέλο και Τόρες για να έχει φρέσκα πόδια την Τετάρτη (με Αστον Βίλα). Ετσι η Σίτι πέρασε και τη Λίβερπουλ και πλησίασε στο -2 τη Γιουνάιτεντ, έχει την μεγάλη ευκαιρία την Τετάρτη να περάσει μόνη πρώτη! Αρκεί να κερδίσει την Αστον Βίλα.

ανετα η Σίτι, εφτασε μια ανασα απο την κορυφη

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Στο “Μπράμαλ Λέιν”

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Τότεναμ έκανε πλάκα στη Σέφιλντ και την προσγειωσε απότομα. Την κέρδισε 3-1 εκτός έδρας, χάρις σε τέρματα που πέτυχαν οι Οριέ, Κέιν και Ντομπελέ. Για τις “λεπίδες” είχε μειώσει προσωρινά ο ΜακΓκόλντρικ. Αλλά η άμυνά τους για μια φορά πρτόδωσε τις προσπάθειες των άλλων γραμμών.

Ανετα η Τοτεναμ στο Σεφιλντ

Δείτε ακόμη: 

Παπασταθόπουλος: Επιμένουν για την περίπτωσή του στο λιμάνι
Μεγάλη νίκη ο Απόλλων, 1-0 στη Λάρισα την ΑΕΛ με Τσιλούλη
Ο Μπρούνο Φελίπε, ο Ατρόμητος, η Κύπρος και ο δανεισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις