Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κάνει επαφή με Βράνιες η ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει επαφή με Βράνιες η ΑΕΚ

Βράνιες ΑΕΚ: Η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες.

Εβδομάδα “φωτιά” για τον Όγκνιεν Βράνιες και την ΑΕΚ, αφού όλα δείχνουν πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επαφή. Σύμφωνα μάλιστα με την «Ώρα των Σπορ» είναι θέμα ωρών. Η ΑΕΚ έχει πέσει “με τα μούτρα” στα μεταγραφικά της, καθώς εκτός από την αναζήτηση δεξιού μπακ – ο Μιχάλης Μπακάκης έχει μείνει μόνος στη συγκεκριμένη θέση- θέλει να ενισχυθεί με έναν στόπερ αξίας. Ο Βόσνιος θεωρείται ο καταλληλότερος όχι μόνο λόγω της δεδομένης ποιότητάς του, αλλά και επειδή μπορεί να προσφέρει άμεσα, χωρίς περίοδο προσαρμογής. Ο 31χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022, αλλά είναι εκτός πλάνων στην Άντερλεχτ, με την οποία έχει να αγωνιστεί από τις 4 Οκτωβρίου παραμένοντας έκτοτε μόνιμα εκτός αποστολής. Τον Βράνιες έχει στο στόχαστρο και ομάδα από την Τουρκία, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο ίδιος θα προτιμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα και η μεγάλη βοσνιακή εφημερίδα «Οσλομποτζένιε» θεωρεί ότι τελικά ο Βόσνιος στόπερ θα πάει στην Τουρκία, χωρίς όμως να αναφέρει τον σύλλογο που θα συμφωνήσει. Συγκεκριμένα αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα: «Ο πρώην παίκτης της εθνικής ομάδας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης Ογκνιεν Βράνιες θα φύγει τελικά από την Αντερλεχτ αυτόν τον χειμώνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Όπως αποκαλύπτουμε, ο Βράνιες συμφώνησε να πάει στην τουρκικό Super League και το μόνο που απομένει ήταν να ολοκληρώσει ορισμένες διατυπώσεις, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στη χώρα μετά από τέσσερα χρόνια, όπου φορούσε τη φανέλα των Elazigspor και Gaziantepspor.

Ο Ογκνιεν Βράνιες μετακόμισε από την ΑΕΚ στην Αντερλεχτ ως μια μεγάλη μεταγραφή, αλλά εκτός από την αρχή, δεν έπαιξε παρά ελάχιστα με αποτέλεσμα να τονίζει διαρκώς την επιθυμία του να φύγει. Ξαναπήγε δανεικός στην ΑΕΚ, όπου ήταν και πάλι χαρούμενος, αλλά κατά την επιστροφή του στις Βρυξέλλες, τα ίδια προβλήματα θα εμφανίζονταν ξανά…», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Όγκνιεν Βράνιες
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις