Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κάκος: «Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Ολυμπιακού» – Χαμός στο στούντιο – Άνω κάτω η εκπομπή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάκος: «Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Ολυμπιακού» – Χαμός στο στούντιο – Άνω κάτω η εκπομπή

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, με τον Αχμέντ Χασάν να «λυτρώνει» τους ερυθρόλευκους στις καθυστερήσεις του ματς.

Χαμός στο Open TV, με τον πρώην διαιτητή να σχολιάζει τις φάσεις από το «Καραϊσκάκη» και να ακολουθεί ένταση. Ο Τάσος Κάκος σχολίασε στο «Total Football» τις επίμαχες φάσεις από το «Καραϊσκάκη» και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Αρχικά, απέφυγε τα τοποθετηθεί για το πέναλτι που πήρε ο Ελ Αραμπί, αλλά απέκρουσε ο Χουτεσιώτης, λέγοντας πως θα περιμένει να δει τι θα πει ο Κλάτενμπεργκ και μετά θα σχολιάσει. Ο Κάκος μάλιστα, τόνισε πως ο Κλάτενμπεργκ περιμένει να δει τι θα πει ο ίδιος στην εκπομπή!

Ωστόσο, σχολίασε τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού και τόνισε ότι δεν υπήρχε κανένα φάουλ. Στην συνέχεια, μία ερώτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Βέργη προκάλεσε την έκρηξη του Τάσου Κάκου. Επικράτησε έντονη λογομαχία με τον δημοσιογράφο για αρκετά λεπτά και η ένταση δεν επέτρεπε στους παρουσιαστές να δώσουν ένα… εύκολο τέλος.

Εντέλει οι τόνοι έπεσαν…

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Δείτε το νικητήριο γκολ του Χασάν

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, με τον Αχμέντ Χασάν να «λυτρώνει» τους ερυθρόλευκους στις καθυστερήσεις του ματς. Ο Αιγύπτιος επιθετικός που πέρασε ως αλλαγή στο ματς με την ομάδα των Ιωαννίνων έδωσε τη λύση για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο 90+4 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, δίνοντας τους τρεις βαθμούς στους Πειραιώτες, σε ένα ματς που τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χασάν είναι ένας ποδοσφαιριστής που τα δυο τελευταία χρόνια έχει προσφέρει πολλές λύσεις για τον Ολυμπιακό και έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς με «buzzer beater» γκολ του, όπως το σημερινό στο Καραϊσκάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις