Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – κύπελλο: “Πίσω Γιάννη τα καράβια”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – κύπελλο: “Πίσω Γιάννη τα καράβια”

Μπάσκετ - κύπελλο: Παλινωδίες και επιστροφή της ΕΟΚ στο πρότερο πλάνο για την ολοκλήρωση του κυπέλλου, το προβλεπόμενο από την προκήρυξη

Μπάσκετκύπελλο: Αν στο λεξικό ανοίξει κανείς στο λήμμα “παλινωδία” θα βρει τη λογότυπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας. Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο μέρες από την ανακοίνωση περί κυπέλλου και όλα πήγανε στον κάλαθο των αχρήστων. Οσα ανακοινώθηκαν για 8άδα στις έδρες και φάιναλ 4 είναι ήδη παρελθόν. Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως εντέλει τα ημιτελικά και ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθούν με βάση όσα προβλέπονται στην Ειδική Προκήρυξη. Οπερ μεθερμηνευόμενον εστί, δεν θα έχουμε φάιναλ 4, αλλά ημιτελικούς στις έδρες των ομάδων. 

Στις 25 Ιανουαρίου λοιπόν θα διεξαχθεί η κλήρωση επί ζευγαριών. Θα μπουν την κληρωτίδα οι αγώνες των “8” και θα προκύψει το σταύρωμα στην τετράδα. Και από εκεί και πέρα όλα θα συνεχιστούν με βάση όσα τονίζονται στην Ειδική Προκήρυξη. Και αφότου προκύψουν οι ημιτελικοί, θα έχουμε αγωνιστική δράση στους “4” στις 12/2 στις έδρες των ομάδων καγτά την κλήρωση. Δύο μέρες πριν το μεγάλο τελικό της 14ης Φεβρουαρίου.

epistrofi se osa provlepi i prokirixi gia to kypello

Μπάσκετ – κύπελλο: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: “H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη. Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου”.

imitelikoi kypelloy stiw edres ton gipedoyxon

Δείτε ακόμη: 

Κάκος: «Δεν υπάρχει φάουλ στο γκολ του Ολυμπιακού» – Χαμός στο στούντιο – Άνω κάτω η εκπομπή
Κάνει επαφή με Βράνιες η ΑΕΚ
Χωρίς νικητή το ντέρμπι, κερδισμένη η Μάντσεστερ Σίτι “βλέπει” κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις