Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μονόδρομος για Ντόρτμουντ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μονόδρομος για Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Κανένα περιθώριο για στραβοπάτημα με την ουραγό Μάιντζ - Νίκη κορυφής ψάχνει η Λειψία εκτός έδρας με τη Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Την ουραγό Μάιντζ υποδέχεται Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει κάτι παραμικρό περιθώριο σφάλματος για τους Βεστφαλούς πραγματική μάχη τόσο για να μείνουν κοντά στην Μπάγερν και την κορυφή, όσο και για να διατηρηθούν εντός τετράδας τσάμπιονς λιγκ. Θα τα κορυφαία ματς της ημέρας ασφαλώς, είναι αυτό της Βόλφσμπουργκ που υποδέχεται την δεύτερη της κατάταξης Λειψία. Οι “λύκοι” βρίσκονται στην έκτη θέση έχοντας καταγράψει μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους. 

Από την άλλη η Λειψία απώλεσε τεράστια ευκαιρία να περάσει μόνο πρώτη στη βαθμολογία, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπάγερν. Έχασε από την Ντόρτμουντ 3-1 εντός έδρας και σήμερα καλείται να κάνει την υπέρβαση. Και να περάσει έστω για 24 ώρες στην κορυφή αναμένοντας τον αυριανό αγώνα των Βαυαρών. 

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Το εξάποντο

Στα άλλα ματς της ημέρας ξεχωρίζει η εξάποντη μάχη μεταξύ Χοφενχάιμ και Αρμίνια. Με την νικήτρια να παίρνει βαθιά ανάσα. Αλλά την ηττημένη να μένει σε καθεστώς αβεβαιότητας και εντός μάχης παραμονής στην κατηγορία. Στη Στουτγάρδη θα δοκιμαστεί η Γκλάντμπαχ, ενώ η Κολωνία φιλοξενεί τη Χέρτα. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι “τράγοι” έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και να απεμπλακούν από την 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Koln needs a win to leave the play off spot

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις