Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Λείπει το ντέρμπι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Λείπει το ντέρμπι

Serie A - προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο Καμπιονάτο, σε Τορίνο, Γένοβα και Μπολόνια τα φώτα

Serie A – προαναγγελία: Λείπει το μεγάλο ντέρμπι από το αποψινό πρόγραμμα της Serie Α. Από τις τρεις προγραμματισμένες αναμετρήσεις που απαρτίζουν την ατζέντα της ημέρας ξεχωρίζει για να μετρήσει της Τορίνο με την Σπέτσια. Η “Γκρανάτα” τα από ένα θετικό σερί έχασε εκτός έδρας από τη Μίλαν 2-0 και παραμένει στην 18η θέση εντός ζώνης υποβιβασμού. Η Σπέτσια ακριβώς λόγω των δύο ελληνικών που έχει καταγράψει ανέβηκε στο + 5 από την Τορίνο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Κλασικό εξάποντο, αφού αν η Τορίνο ηττηθεί τότε η διαφορά ανοίγει στους 9. Και η Σπέτσια αγκαλιάζει από νωρίς τη σωτηρία!

Στη Γένοβα η Σαμπντόρια φιλοξενεί την Ουντινέζε που έχει ξεχάσει τι σημαίνει νίκη. Μπορεί Γενοβέζοι δύσκολα να βρουν την διάκριση τη φετινή σεζόν, όμως οι Μπιανκονέρι του Ούντινε αν δεν συνέλθουν αγωνιστικά σύντομα θα κινδυνέψουν με εμπλοκή σε μάχη σωτηρίας. Αξίζει να σημειωθεί η απουσία του Γιάνκτο για λογαριασμό της “Ντόρια”, καθώς είναι ο κορυφαίος της παίκτης με 4 τέρματα σε 16 εμφανίσεις! Για τη δε Ουντινέζε όσκαρ ατυχία στον Πουσέτο που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! 

φάση απο το ουντινεζε τορίνο

Serie A – προαναγγελία: Στην Μπολόνια

Στην Μπολόνια η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Βερόνα. Η μεν γηπεδούχος έχει κάνει ήττα από την Τζένοα την περασμένη εβδομάδα, ενώ η φιλοξενούμενη πήρε άνετη νίκη με την Κροτόνε, έστω κι αν το 2-1 δείχνει οριακό. Με γνωστά προβλήματα η γηπεδούχος. Κυριότερες απουσίες αυτές των Μεδέλ και Σαντναντέρ. Για τη Βερόνα τέθηκε νοκ άουτ ο Σέντερ μπακ Τσεκαρίνι. Και απέχει ακόμα ένα ματς ο ηγετικός μέσος Βελόσο.

αγωνία για βαθμούς στην Μπολόνια

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις