Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Υπόθεση Μπρούνο Φελίπε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Υπόθεση Μπρούνο Φελίπε

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Δεν ψήνεται για Κύπρο ο Βραζιλιάνος και είναι έτοιμος να φύγει, αρκεί να είναι ο Ατρόμητος η ομάδα που θα τον πάρει δανεικό

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Ο Μπρούνο Φελίπε εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Ατρομήτου, όπου παίζει ως δανεικός από τη Λίντσερ της Αυστρίας. Ο Πέδρο Μάρτινς διείδε το ταλέντο και το potential του παίκτη και έδρασε αστραπιαία. Εδωσε το ΟΚ στους αρμόδιους του νταμπλούχου Ελλάδας και το τιμ του Ολυμπιακού κινήθηκε αστραπιαία και απέκτησε τον ποδοσφαιριστή! Μολαταύτα ο παίκτης μολονότι είχε δείξει άριστη αγωνιστική, είχε μεγάλη πτώση στην απόδοση του. 

Ο ανταγωνισμός στον Ολυμπιακό είναι τεράστιος. Και ο Μπρούνο Φελίπε άρχισε να χάνει τη θέση του στο ροτέισον. Ασφαλώς η πρότερη άριοστη παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα κίνησε το ενδιαφέςρον πολλών ομάδων. Που κινήθηκαν για να τον κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα του Πειραιά. Ομως ο παίκτης έμεινε στο λιμάνι να παλέψει για τη θέση του.

προτιμα ατρομητο όπου αναδειχτηκε ο μπρουνο φελιπε

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Η Κύπρος και ο Ατρόμητος

Φέτος ο Μπρούνο Φελίπε παρέμεινε στον Ολυμπιακό και παρότι πήρε αρχικά αγωνιστικά λεπτά δεν έπεισε και παραγκωνίστηκε. Πλέον ο παίκτης θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και δεν θα έλεγε όχι να φύγει από το Ολυμπιακό ως δανεικός αυτή τη φορά. Εχει ξεπεράσει δε και τα προβλήματα με τον κορονοϊό και έτσι είναι καυτό όνομα στις μεταγράφες. Η Ομόνοια και ο Απόλλων Λεμεσού έκαναν πρόταση για τον Μπρούνο να πάει στην Κύπρο. Ο ίδιος δεν είναι τόσο θετικός και φέρεται να προτιμά να παλέψει στην κατηγορία με τη φανέλα που αναδείχτηκε στην Ελλάδα, του Ατρόμητου.

θελει να μεινει ελλαδα ο μπρουνο φελιπε

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις