Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Ρωμαϊκός θρίαμβος!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Ρωμαϊκός θρίαμβος!

Ευρώπη - ποδόσφαιρο: Η Λάτσιο πήρε εκκωφαντικά το μεγάλο ντέρμπι της “αιώνιας πόλης”. 3-0 επί της Ρόμα και έπιασε Νάπολι και Αταλάντα στους 31 βαθμούς

Ευρώπηποδόσφαιρο: H Ρόμα ήταν αυτή που ονειρευόταν να πλησιάσει την κορυφή και να διεκδικήσει τίτλο, η Λάτσιο έκανε το πάρτι στο Ολίμπικο. Το μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος της ιταλικής πρωτεύουσας το κέρδισε διά περιπάτου η γηπεδούχος ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι. Σκορ μάλιστα τόσο πειστικό ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει, 3-0. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε άνοιξε το χώρο των γκολ μόλις στο 14ο λεπτό και πριν τη συμπλήρωση του ημίωρου, ειδικότερα στο 23’, o Λουίς Αλμπέρτο πήρε το όπλο του το 2-0. 

Η σοκαρισμένη Ρόμα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν ήταν η μέρα της ούτε έδειξε να εχει τα αποθέματα που χρειάζονταν για μια τέτοια ανατροπή. Ως εκτούτου αυτό που έμοιαζε πιθανότερο ήταν να πετύχει τρίτο γκολ η Λάτσιο. Οπερ και εγένετο. Στο 67ο λεπτό ο Λουίς Αλμπέρτο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σφράγισε την νίκη της Λάτσιο και το τελικό σκορ 3-0.

union grabbed a crucial win

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Μεγάλη νίκη η Ουνιόν

Στo παιχνίδι που άνοιξε την αγωνιστική δράση του τριημέρου στη Γερμανία, στο Βερολίνο η τοπική Ουνιόν επιβλήθηκε 1-0 της Λεβερκούζεν. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 88’ ο Τόιχερτ, για την Ουνιόν που πέρασε στην 4η θέση. Μόλις έναν βαθμό πίσω από την αποψινή της αντίπαλο.

union's first goal against bayer

Δείτε ακόμη: 

Ο Νέισμιθ, η “Triangle”, το μπάσκετ και οι πρώτοι του κανονισμοί!
Κόβεται στα δύο η “αιώνια πόλη”, Λάτσιο-Ρόμα στο ¨Ολίμπικο”
Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Λοβέρα, Κάιπερς και Μπρούνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις