Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Εκπλήξεις παντού!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Εκπλήξεις παντού!

Ευρώπη - ποδόσφαιρο: Χαστούκι στο Ισπανικό σούπερ καπ η Ρεάλ, αποκλεισμός-σοκ και για τη Σασουόλο στο κόπα Ιτάλια, γκέλα η Αρσεναλ στην Αγγλία!

Ευρώπηποδόσφαιρο: Κι αν το κύπελλο θεωρείται ο θεσμός των εκπλήξεων, αυτό δεν αφορά μόνο στην Αγγλία. Και προς επίρρωση των παραπάνω γραφέντων, Η Σασουόλο φρόντισε να δεχτεί μία ηχηρή φάπα από την Σπαλ, ομάδα μίας κατηγορίας χαμηλότερα. Ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας για την φάση των “16” του του Κόπα Ιτάλια και αποχαιρέτησε τον θεσμό με το κεφάλι σκυμμένο. Αντίθετα η Αταλάντα που αγωνίστηκε δύο ώρες αργότερα, είχε ήδη λάβει το μήνυμα. Έπαιξε ως επί το πλείστον σοβαρά κόντρα στην Κάλιαρι, ουραγό της Serie A, όπερ και εξασφάλισε την πρόκριση με σχετική άνεση. Επιβλήθηκε 3-1 με σκόρερ τους Μίραντσουκ (43’), Λούκας Μουριέλ (61΄) και Σουτάλο (64’) και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πάρμα-Λάτσιο (21/1).

Στη Μάλαγα έμελε να δεχτεί ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αντιμετώπισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον ημιτελικό του σούπερ καπ Ισπανίας. Kαι με δύο γκολ του κορυφαίου των Βάσκων Ραούλ Γκαρσία, γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό. Το γκολ του Μπενζεμά στο 73 δεν ήταν αρκετό και έτσι τον τελικό της Κυριακής θα συναντηθούν Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

real couldn't win bilbao

Ευρώπη – ποδόσφαιρο: Στην Αγγλία

Ακόμα μία γκέλα επιφύλαξε η μοίρα της στρογγυλής θεάς στην Άρσεναλ. Οι κανονιέρηδες δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Κρίσταλ Πάλας στο ντέρμπι του Λονδίνου (0-0). Kαι πλέον κάθε κουβέντα για διάκριση στην φετινή σεζόν πέρνα στη σφαίρα του παραλογισμού.

arsenal held in draw 0-0 against crystal pallace

Δείτε ακόμη: 

Με το …κλασσικό 1-0 η ΑΕΚ διπλό στου Χαριλάου, έπιασε τον Αρη στη 2η θέση
Γιούρι Λοντίγκιν: Τι θα γίνει με την ΑΕΚ
Το γύρισε ο Ατρόμητος, 2-1 τη Λαμία στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις