Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιούρι Λοντίγκιν: Τι θα γίνει με την ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιούρι Λοντίγκιν: Τι θα γίνει με την ΑΕΚ

Γιούρι Λοντίγκιν ΑΕΚ: O Γιούρι Λοντίγκιν δεν θα έβλεπε αρνητικά το ενδεχόμενο να πάει σε μία ελληνική ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Με πολύ καλό μάτι βλέπει την πιθανότητα μεταγραφής στην Ελλάδα ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής παραμένει… άνεργος μετά το αντίο με τον Άρσεναλ Τούλα, και πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά τις κινήσεις του, αναφέρουν πως είναι θετικός στην ένταξή του σε κάποια ελληνική ομάδα. Αυτή η… κάποια είναι μάλλον η ΑΕΚ. Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, ο Λοντίγκιν έχει πληροφορηθεί πως στην ΑΕΚ μάλλον θα αρχίσουν έρευνα για την απόκτηση τερματοφύλακα κι έτσι ψάχνεται κατά πόσον θα ήταν εφικτή η συνεργασία του με την Ένωση. Άλλωστε ο 30χρονος γκολκίπερ είναι στην καλύτερη ηλικία γι’ αυτή τη θέση.

Την ώρα που υπάρχει σκέψη για την απόκτηση τερματοφύλακα, ο Γιούρι Λοντίγκιν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον παίκτη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ξάνθη και επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική Ρωσίας και όχι στην εθνική ομάδα της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ, αλλά πλέον η καριέρα του έχει πέσει level. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Άρσεναλ Τούλα από την οποία έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια δύσκολα θα έδινε 300.000 ευρώ, όσα αντιστοιχούν δηλαδή στο κασέ του Γιούρι Λοντίγκιν, όχι γιατί δεν τα έχει, αλλά γιατί δεν θέλει να βάλει τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη για έναν παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο όποτε το χρειαστεί. Ο Λοντίγκιν έχει επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού αλλά δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Να σημειωθεί, πως είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική Ρωσίας.

Γιούρι Λοντίγκιν

Γιούρι Λοντίγκιν: Η αγαπημένη του Ξάνθη

Toν Σεπτέμβρη του 2020, ο Γιούρι Λοντίγκιν συγκίνησε την Ξάνθη από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο 30χρονος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ορφέα Ξάνθης και προσέφερε αθλητικό υλικό προς τους ποδοσφαιριστές (γάντια, ποδοσφαιρικά παπούτσια κ.α).

Η διοίκηση του Ορφέα έσπευσε να ευχαριστήσει τον Γιούρι Λοντίγκιν για την σημαντική αυτή προσφορά του: «Για μας ο Άγιος Βασίλης ήρθε πρόωρα Γιούρι Λοντίγκιν σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική σου σταδιοδρομία σου είμαστε ευγνώμονες για το αθλητικό υλικό που μας πρόσφερες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις