Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ξύπνησε και το γύρισε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ξύπνησε και το γύρισε

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Ο Ατρόμητος επέστρεψε στο ματς με τη Λαμία και από 0-1 το γύρισε για να πάρει σπουδαία νίκη 2-1

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ο Ατρόμητος αν και έχανε από τη Λαμία, εμφάνισε το καλό του πρόσωπο και το γύρισε για να φτάσει στην σπουδαία νίκη 2-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα της Φθιώτιδας. Ήταν μόλις το όγδοο λεπτό όταν ο Τιρόνε έκανε την κάθετη στον Ρόμανιτς ο όποιος είδε τον Καραμάνο μόνο μέσα στην περιοχή και του έδωσε μπαλιά πάρε-βάλε. Μολονότι αρχικά ο βοηθός που ήλεγχε την περιοχή του Ατρομήτου σήκωσε το σημαιάκι, Ο VAR κατακύρωσε το γκολ και πολύ σωστά έκανε.

Ο Ατρόμητος βγήκε από την περιοχή του και ψάξε άμεσα την ισοφάριση αλλά έχασε σε ευχές που δημιουργήθηκαν. Όσο όμως περνούσε ο χρόνος τόσο καλύτερη εικόνα παρουσίαζαν οι Περιστεριώτες. Έτσι κατάφερα να φτάσω στο 1-1 στο 37ο λεπτό. Σε μία φάση που σημαδεύτηκε από το τραγικό λάθος του Προβυδάκη, που έκανε εντελώς… αχρείαστο πέναλτι πάνω στον Ραμπέγιο. Και έστειλε τον Χριστοδουλόπουλο στην άσπρη βούλα, από όπου δεν λάθεψε και πέτυχε την ισοφάριση. 

αξιζε τη νίκη με τη Λαμια ο Ατρομητος

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Το β΄ημίχρονο

Με τον Ατρόμητο να πιέζει ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η Λαμία όμως έδειξε διάθεση να βγει στην αντεπίθεση και στο 57’ έφτασε μια ανάσα από το 1-2 με το ωραίο σουτ του Ρόμανιτς να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι. Η υπεροχή του Ατρομήτου δεν έφερε τη μεγάλη φάση, πάντωψς, έως ότου στο 85’ έγινε η φάση που έκρινε το παιχνίδι. Τότε, ο Πάτρικ Σάλομον έκανε θαυμάσια ατομική προσπάθεια και με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Επασί (2-1).

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ:  Χριστοδουλόπουλος 37’ πεν., Σάλομον 85’ – Καραμάνος 8’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάς. ΒΟΗΘΟΙ: Σπυρόπουλος, Σινιοράκης. VAR: Ευαγγέλου. 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Μανδάς, Γκαλβάο (40΄Γούτας), Στρούγγης, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Σάλομον, Γκάλο, Ενσικουλού (46΄Τριμμάτης), Ραμπέγιο (70΄Μουνίθ), Αγκάγιεφ (70΄Χαρίσης), Χριστοδουλόπουλος (70΄Μανούσος).

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος (86΄Σκόνδρας), Αντέτζο, Μαρτίνες, Προβυδάκης (68΄Βλάχος), Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τιρόνε (78΄Βασιλακάκης), Ρόμανιτς (86΄Μπα), Ντέλετιτς, Καραμάνος (78΄Αραμπούλι).

σκοραρε με πεναλτι ο Χριστοδουλοπουλος

Δείτε ακόμη: 

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις