Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Με το γνώριμο 1-0
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Με το γνώριμο 1-0

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Η ΑΕΚ μεγάλο διπλό στου Χαριλάου, με το τρίτο σερί τρίποντο επί ημερών Χιμένεθ με το ίδιο σκορ (1-0) - Επιασε τον Αρη στη 2η θέση

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Η ΑΕΚ με τον Λιβάι Γκαρσία να σφραγίζει την ανωτερότητά της στο 65’ πήρε μεγάλο διπλό στου “Χαριλάου” 0-1 με τον Αρη. Είχε και ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις η Ενωση, που έπιασε τον αντίπαλό της στη δεύτερη θέση. Στην ΑΕΚ πιστώνεται εκτός των τριών βαθμών, η άριστη στρατηγική της που εγκλώβισε μία φύσει παραγωγική ομάδα. Δεν έδειξε τον καλό του εαυτό ο Αρης που έβγαλε κούραση.

Λίγες οι καλές φάσεις που καταγράφονται στο πρώτο μέρος. Αξιοσημείωτη η μεγάλη ευκαιρία που απώλεσε ο Μάνος στο 7ο λεπτό. Επιπλέον σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει και ο Ανσαριφάρντ στο 21’ αλλά η κεφαλιά του δεν είχε δύναμη και εξουδετερώθηκε εύκολα από αντίπαλο γκολκίπερ. 

δυαντες μονομαχιες στου χαριλαου

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Το β΄ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Άρης προσπάθησε να απειλήσει με την επανέναρξη, ενώ και η ΑΕΚ απείλησε με κάποια δυνατά σουτ. Το παιχνίδι όμως άναψε φωτιά στο 60 όταν ο Χιμένεθ, πέρασες το ματς Λιβάγια και Μάνταλο που έκαναν την ΑΕΚ ιδιαίτερα απειλητική. Και εως ότου ο Άρης καταλάβει τις διαφοροποιήσεις στην ανάπτυξη της Ενωσης και προσαρμοστεί, η “ζημιά” έγινε. Ο Λιβάι Γκαρσία με κεραυνό φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 

Τα τελευταία 25 λεπτά η. ΑΕΚ περισσότερο έκανε διαχείριση πάρα απείλησε τον Άρη. Μάλιστα έφτασε και σε δεύτερο γκολ βαθιά στις καθυστερήσεις. Αλλά το ριμπάουντ του Λιβάγια από το δοκάρι στην κεφαλιά του Ανσαριφάρντ έφερε μεν το γκολ, όμως ο VAR υπέδειξε οφσάιντ και το ακύρωσε. Ετσι το 0-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Λιβάι Γκαρσία 65’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιβάν Μπέμπεκ (ΚΡΟ). ΒΟΗΘΟΙ: Γκόραν Πατάκι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα (ΚΡΟ). VAR: Αθαν. Τζήλος 

Άρης (Μάντζιος): Μπουσέ, Σακιτς (87’ Ιωάννου), Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν, Ματίγια, Λούκας Σάσα (87’ Τζέγκο), Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Σίλβα (63’ Ματέο Γκαρσία), Μάνος (75’ Λόπεθ).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπεζ, Νεντελτσιάρου (20’ Λάτσι), Σβάρνας, Σιμόες, Κρίστισιτς (60’ Μάνταλος), Γαλανόπουλος, Μαχαίρας (60’ Λιβάγια), Γκαρσία (75’ Σάκχοφ), Ανσαριφάρντ.

second goal from AEK was not allowed from VAR

Δείτε ακόμη:

Σκέψεις για πώληση Τσόλακ στον ΠΑΟΚ
Ξεκίνησε η μάχη χαρακωμάτων στο μπάσκετ, με αφορμή το κύπελλο
Πάνε για μετάθεση στα μέσα Φεβρουαρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις