Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χτίζει διαφορά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Χτίζει διαφορά

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 την Σεβίλλη, στο +4 από τη δεύτερη Ρεάλ - Με το ίδιο σκορ κέρδισε η Γρανάδα την Οσασούνα

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ανετη νίκη πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας κοντά στην Σεβίλλη 2-0. Οι “ροχιμπλάνκος” λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του Σιμεόνε ως κορυφαίο προπονητή της κατηγορίας την τελευταία δεκαετία, υπέταξαν με χαρακτηριστική άνεση 2-0 την Σεβίλλη. Τα γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσαν ο Κορέα στο 17’ και ο Σαούλ στο 76’. Οι Σεβιγιάνοι δεν φάνηκαν ικανοί να απειλήσουν την γηπεδούχο και αρκέστηκαν σε ρόλο κομπάρσου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Γρανάδα έφτασε σε επαγγελματική νίκη 2-0 κόντρα στην Οσασούνα. Μάλιστα τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Ο Σουάρες στο 22 έβαλε την Γρανάδα μπροστά στο σκορ και ο Σέρχιο Ερέρα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα 2-0. 

Granada is only 3 points before 6th place

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αλλαγή προπονητή

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα η Ατλέτικο Μαδρίτης αποσπάστηκε στο + 4 από την δεύτερη Ρεάλ, ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα. Η δε Γρανάδα μείωση στους τρεις από τη Σεβίλλη και την έκτη θέση.

*** Στο μεταξύ η Αλαβές προχώρησε στην απόλυση του Πάμπλο Μακίν. Την τεχνική ηγεσία των Βάσκων ανέλαβε ο άνθρωπος τον οποίο είχε διαδεχθεί το καλοκαίρι στον πάγκο ο Μακίν, ο Αλμπελάρδο Φερνάντεθ.

abelardo fernandez returned to alaves

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις