Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλος – Ιστορία ζωής: Η αφιέρωση Κιάκου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλος – Ιστορία ζωής: Η αφιέρωση Κιάκου

Βόλος - Ιστορία ζωής: Συζητήθηκε πολύ απολύτως πανηγυρισμός του παίκτη του Βόλου, Γιάννη Κιάκου. Ο 22 ετών ποδοσφαιριστής αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε κοντά

ΒόλοςΙστορία ζωής: Συζητήθηκε πολύ απολύτως πανηγυρισμός του παίκτη του Βόλου, Γιάννη Κιάκου. Ο 22 ετών ποδοσφαιριστής αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε κοντά στον ΠΑΟΚ στον μικρό ανιψιό του που ζει στη Γερμανία. Και όποιος αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά στη σύντομη ζωή του την επάρατη νόσο. Το τι ακριβώς συμβαίνει με τον Κιάκο και τον 10χρονο ανιψιό του έγινε γνωστό και έτυχε καθολικής αναγνώρισης η κίνησή του από φίλους και αντίπαλους.

Ο Κιάκος κλήθηκε να μοιραστεί και σχολιάσει την ιστορία αυτή στον “αέρα” του ραδιοφώνου του «Metropolis 95.5FM» και είπε: “Το χάρηκα πολύ. Το αφιέρωσα και στο ανιψάκι μου. Είναι 10 ετών. Διαγνώσθηκε με λευχαιμία πριν τέσσερα χρόνια. Έκανε θεραπείες και προέκυψε μια υποτροπή. Είναι μαχητής, το παλεύει. Τον στηρίζουμε και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Μου έστειλε μήνυμα αμέσως και χάρηκε πολύ. Τον είδα να χαμογελά στην κάμερα και ήταν ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Η καλύτερη ανταμοιβή. Μου είπε ευχαριστώ και ότι είμαι ο καλύτερος θείος. Τώρα θα του στείλω μια φανέλα και όταν περάσει η κατάσταση αυτή τον περιμένω στο Βόλο».

Βόλος – Ιστορία ζωής: Μου άρεσαν Ουάρντα και Ελ Καντουρί

Οσον αφορά στο τέρμα αυτό καθαυτό, ο Κιάκος υπογράμμισε: “Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να το στείλω στην άλλη γωνία. Η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυναμικά, είχαμε ευκαιρίες και πάθος. Ο Ουάρντα είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Αυτός που μου άρεσε πολύ είναι ο Ελ Καντουρί. Ένας παίκτης που τον παρακολουθώ. Μου αρέσει το στυλ του και η σιγουριά με την μπάλα».

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις