Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλεϊ – επανέναρξη: Παρασκευή στο φιλέ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ – επανέναρξη: Παρασκευή στο φιλέ!

Βόλεϊ - επανέναρξη: Με το Φοίνικα-Ολυμπιακός επαναρχίζει το πρωτάθλημα, χωρίς αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής - Τι θα γίνει με Λιγκ Καπ και κύπελλο

Βόλεϊεπανέναρξη: Μετά από μακρά διακοπή ελέω του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την covid19, η Volley League επιστρέφει στη δράση. Η τελική απόφαση που πάρθηκε στην τηλεδιάσκεψη των ομάδων, προβλέπει επανέναρξη την Παρασκευή (15/1) με τον Φοίνικα Σύρου να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική. Ενώ σήμερα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Το πρωτάθλημα, μάλιστα, θα ολοκληρωθεί χωρίς αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής. Ητοι, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου οι τέσσερις πρώτοι παίζουν ως όμιλος (6 αγωνιστικές με μεταφορά της βαθμολογίας τους από την κανονική σεζόν). Και ο πρώτος θα αναδειχτεί πρωταθλητής. πρωταθλήτρια. 

Από εκεί και κάτω, οι ομάδες στις θέσεις 5-8 παίζουν το δικό του όμιλο (μεταφέρουν τη βαθμολογία τους επίσης) και η 8η της κατάταξης (4η του μίνι ομίλου) θα παίξει μπαράζ παραμονής με τον 3ο της Pre League με τρόπαιο για μία θέση στη Volley League της επόμενης περιόδου. Οσον αφορά στο λιγκ καπ, αποφασίστηκε να διεξαχθεί με τη μορφή final four. Ενώ θα ζητηθεί από την ΕΟΠΕ το κύπελλο να διεξαχθεί εκτάκτως μόνο με ομάδες της Volley League.

Βόλεϊ – επανέναρξη: Τηλεοπτικό το Φοίνικας-Ολυμπιακός

Καταλήγοντας στην ενημέρωση που έδωσε υπό τύπο ανακοίνωσης η ΕΣΑΠ, τονίζει πως: “Ανακοινώνεται πως ο αγώνας Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 στις 20:00 και θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής μαζί με τους διαιτητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2020”.

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις