Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ευρώπη – κύπελλα: Μίλαν με Τορίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευρώπη – κύπελλα: Μίλαν με Τορίνο

Ευρώπη - κύπελλα: Οι πρωτοπόροι της Serie A κόντρα στην Τορίνο λίγα εικοσιτετράωρα μετά το 2-0 του πρωταθλήματος - Ματς Κυπέλλου και στη Γερμανία 

Ευρώπηκύπελλα: Μίλαν και Τορίνο ανοίγουν απόψε την αυλαία της φάσης των “16” για το Κόπα Ιτάλια. Το παιχνίδι διεξάγεται λίγα εικοσιτετράωρα μετά την άνετη νίκη της Μίλαν 2-0 επί τις Γκρανάτα για το πρωτάθλημα. Νίκη η οποία επιτεύχθηκε με τέρματα των Λεάο και Kέσι. Στον προηγούμενο γύρο η Μίλαν είχε περάσει μπάι όπως και οι άλλες εφτά κορυφαίες της περσινής serie A. Με τη σειρά της η Τορίνο είχε προκριθεί με άνετη νίκη 2-0 επί της Βίρτους Εντέλα.

Για τους Ροσονέρι δεν υπολογίζεται ο επιθετικός Ρέμπιτς, ενώ με κορονοϊό μένει εκτός ο μέσος Κρούνιτς. Χάνει το ματς και ο μέσος Σάλεμακερς, όλοι τους υπό προϋποθέσεις βασικοί. Υπολογίζεται όμως κανονικά ο Ζλάταν, αλλά και ο σκόρερ του πρωταθλήματος Λεάο με τον Ντίαθ, αμφότεροι βασικές επιθετικές αιχμές. Ουσιαστικά πλήρης η Τορίνο, αφού φώναξε παρών και ο στράικερ και πρώτος σκόρερ της Μπελότι.

Φάση από τη νικη της Μιλαν με την Τορίνο

Ευρώπη – κύπελλα: Εξ αναβολής του κυπέλλου Γερμανίας

Η Λεβερκούζεν και η Άιντραχτ χρωστάνε τον μεταξύ τους αγώνα κυπέλλου, ο οποίος διεξάγεται σήμερα. Και μαζί με την αυριανή αναμέτρηση του Κιέλου με την Μπάγερν ολοκληρώνουν το δεύτερο γύρο του θεσμού. Στην “Μπάι Αρίνα” απόψε η Μπάγερ και η ομάδα της Φρανκφούρτης θα αναμετρηθούν με μόνο στόχο την πρόκριση για την φάση των “16”. Τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα είναι η Λεβερκούζεν, ενώ η Άιντραχτ με τρεις σερί νίκες είναι σε άριστο μομέντουμ. Σταθερά εκτός για τη Λεβερκούζεν ο μέσος Βίρτς, ο στόπερ Μπέντερ, ο εξτρέμ Μπελαράμπι και άλλοι αναπληρωματικοί ή μακροχρόνια τραυματίες. Στην Αϊντραχτ μόνο ο τιμωρημένος μπακ-χαφ Κόστιτς απουσιάζει.

Δείτε ακόμη: 

Αρραβωνιάστηκαν Μάρτα και Πρίσλεϊ, ανακοινώθηκε πανηγυρικά και από την ΦΙΦΑ
Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ”μικρός” που συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα
Χίντε Τερ Άβεστ ΑΕΚ: Αυτός είναι ο δεξιός μπακ που αρέσει στην Ένωση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις