Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μάχη κορυφής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Μάχη κορυφής!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Λειψία υποδέχεται την Ντόρτμουντ και με νίκη περνάει μόνη πρώτη - “Βλέπει διεκδίκηση του ρετιρέ και η Λεβερκούζεν με Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με έξι αγώνες συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Μπουντεσλίγκα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Το πιο σημαντικό ματς είναι η μάχη κορυφής μεταξύ Λειψίας και Ντόρτμουντ, με την γηπεδούχο να έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη. Ευκαιρία που της έδωσε με τη χθεσινή της ήττα η Μπάγερν. Η δε Ντόρτμουντ από την 4η θέση αναζητά το τρίποντο που θα της επιτρέψει να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις, γιατί όχι και να μπει στη μάχη της κορυφής ξανά. 

Την ίδια ευκαιρία, να διεκδικήσει ρόλο στη μάχη κορυφής, θα έχει και η Λεβερκούζεν. Η οποία υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Μία κακή Βέρντερ που παλεύει να σωθεί και τα καταφέρνει οριακά για την ώρα, ούσα 14η και στο +4 από την 16η θέση και το μπαράζ σωτηρίας.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Φράιμπουργκ που έχει τρομερή φόρμα και σερί νικών, υποδέχεται την Κολωνία. Μια Κολωνία μετριότατη που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και από την 5η θέση αντιμετωπίζει την 6η  Βόλφσμπουργκ σε μία μάχη Ευρώπης! Η Σάλκε, από την άλλη, ουραγός και σχεδόν καταδικασμένη από τα μισά του πρωταθλήματος φιλοξενεί τη Χόφενχαϊμ. Η Μάιντζ, τέλος, αντιμετωπίζει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και μόνο με νίκη θα μείνει γερά στο κόλπο της παραμονής!

Δείτε ακόμη: 

Ο Κάτας έρχεται στον μπασκετικό ΠΑΟ, σαν προπονητής αυτή τη φορά!
Πέρασαν Κρύσταλ Πάλας και Λίβερπουλ στο κύπελλο
Επίδειξη δύναμης η Βιγιαρεάλ 4-0 τη Θέλτα εκτός έδρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις