Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Κάτας… ante portas
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Κάτας… ante portas

Παναθηναϊκός - μπάσκετ: Ο Ισραηλινός πρώην Γκαρντ και νυν προπονητής σε ρότα προς το τριφύλλι - Τι λέει ο πρώην παικτης του και άσος του εξάστερου, Φελντέιν 

Παναθηναϊκόςμπάσκετ: Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ταλανίζεται από πολλά προβλήματα. Η αποχώρηση από τα πράγματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η πτώση του μπάτζετ έχουν αλλάξει τον ρου των πραγμάτων στον εξάστερο. Το πείραμα Βόβορα δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελαν οι Αλβέρτης-Διαμαντίδης κι έτσι στράφηκαν σε άλλη λύση. Αναζητήθηκε ένα ξένο όνομα, που να έχει γνώσεις, εκτόπισμα και να απολαμβάνει καθολικού σεβασμού. Και το όνομα αυτού; Οντέτ Κάτας!

Ο άλλοτε πλέι μέικερ του ΠΑΟ και της Μακάμπι, θεωρήθηκε ο “άσος” του 21ου αιώνα. Και η καριέρα του καταστράφηκε πριν καν συμπληρώσει τα 26 του χρόνια. Από μία πάθηση, ένα μικρόβιο στη χειρουργημένη του επιγονατίδα, μια στις χίλιες οι περίπτωσή του. Και τα 5-6 ή και 7 χειρουργεία. Που ποτέ δεν τον αποκατέστησαν.

Παναθηναϊκός – μπάσκετ: Έρχεται

Πλέον ο Κάτας είναι προπονητής, έχει μια πορεία στη Χάποελ Ιερουσαλήμ στα 46 χρόνια του. Και στοχεύει μόνο στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό που δεν κατέκτησε ως παίκτης, δηλαδή. Μετά από 1-2 εμπόδια που υπερκεράστηκαν, ο Κάτας φέρεται έτοιμος να πάρει το ΟΚ της Χάποελ που… κλότσαγε για την αποδέσμευσή το. Και να έρθει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟ.

Ο 32χρονος πρώην σούτινγκ γκαρντ του ΠΑΟ και της Χάποελ, ο Τζέιμς Φελντέιν, μιλώντας για; τον Κάτας ως προπονητή τον χαρακτήρισε “μάνατζερ επιπέδου Euroleague” και υπογράμμισε με έμφαση: “Ο Κάτας είναι ένας τεχνικός στον οποίον οι παίκτες μπορούν να στηριχτούν και να τον εμπιστευτούν. Την ίδια στιγμή γνωρίζει πότε και πως θα πιέσει την ομάδα του. Δεν γνωρίζω τόσο καλά το τωρινό ρόστερ του Παναθηναϊκού, όμως πιστεύω πως ο Κάτας είναι ένας προπονητής επιπέδου Euroleague. Θα κάνει το καλύτερο που περνάει από το χέρι του”.

Δείτε ακόμη: 

Αυλαία στο κύπελλο Αγγλίας με δύο αναμετρήσεις
Με φόρμα και παράδοση υπέρ της στη Θέλτα η Βιγιαρεάλ
Γκλάντμπαχ και Μπάγερν ανοίγουν την 15η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις