Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αντίρροπες τάσεις
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αντίρροπες τάσεις

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Θέλτα αναζητά επανεκκίνηση μετά και το σκαμπίλι του Κυπέλλου, ενώ η Βιγιαρεάλ να συνεχίζει την άριστη ως τώρα πορεία της

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Μόλις τρεις ημέρες μετά το σκαμπίλι του κυπέλλου η Θέλτα καλείται να μαζέψει τα συντρίμμια της. Kαι να αντιμετωπίσει την Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα. Είναι το ματς που ανοίγει την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στην Ισπανία. Παιχνίδι που διεξάγεται στο Μπαλαϊδος, όπου η Βιγιαρεάλ έχει άριστη παράδοση τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία 10 ματς η Θέλτα έχει μόνο δύο νίκες στο γήπεδό της κόντρα στη Βιγιαρεάλ και συνολικό ρεκόρ 2-4-4.

Η Θέλτα θα παραταχτεί στο αποψινό ματς δίχως τον ηγέτη της Ιάγκο ‘Άσπας, ενώ λείπει και ο μπακ Τάπια. Έκπληξη αποτελεί η παρουσία στην αποστολή του Νολίτο, από τους κορυφαίους εξτρέμ της κατηγορίας. Πάντως η συμμετοχή του δεν είναι καθόλου βεβαία, το αντίθετο.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ χωρίς να “βγάζει μάτια”με την απόδοσή της, κάνει μία άριστη πορεία και διατηρείται στην 5η θέση, μόλις έναν βαθμό από την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα έκανε νίκη 2-1 με τη Λεβάντε, ενώ και στο κύπελλο δεν ρίσκαρε το παραμικρό, ήτνα σοβαρή και πέρασε άνετα 1-4 από την έδρα της Ζαμόρα. Εκτός αγώνα μένει ο μπακ Μάριο και ο μέσος Ιμπόρα, την ύστατη ώρα θα κριθεί του μέσου Κοκλέν και του στράικερ Αλκάθερ (5 γκολ).

Δείτε ακόμη: 

Πήρε Ρέαμπτσιουκ για 4,5 χρόνια ο Ολυμπιακός
Νίκη για τη Γιουνάιτεντ, γκέλα η Εβερτον
Στιγμές 2020: Από την 8άρα της Μπάγερν, στην αποχή των Μπακς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις