Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αγγλία – Fa Cup: Ανετα η Λίβερπουλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Fa Cup: Ανετα η Λίβερπουλ

Αγγλία - Fa Cup: Όταν σοβαρεύτηκε διέλυσε την αποδεκατισμένη Αστον Βίλα 4-1 στο Μπέρμιγχαμ - Πέρασε και η Γουλβς, 1-0 την Κρύσταλ Πάλας

ΑγγλίαFa Cup: Χωρίς εκπλήξεις άνοιξε η αυλαία του γ’ γύρου του αγγλικού κυπέλλου. Σε δύο αναμετρήσεις, αμφότερες μεταξύ ομάδων της πρέμιερσιπ μάλιστα, πήραν τη νίκη πρόκριση τα φαβορί, ήτοι η Λίβερπουλ με 4-1 στο Μπέρμιγχαμ επί της Αστον Βίλα και η Γουλβς εντός έδρας κόντρα στην Κρύσταλ Πάλας με νίκη 1-0.

Οι κόκκινοι του Κλοπ αντιμετώπισαν την Αστον Βίλα με τρομερά προβλήματα και ενδεκάδα που δεν έχει καν προπόνηση μαζί στην πρώτη ομάδα. Και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-4 όταν σοβαρεύτηκε. Αφού ως το 60’ δεν έδειχνε διάθεση και ο Κλοπ βγήκε από τα ρούχα του. Το 0-1 του Μανέ στο 4’ είχε ισοφαρίσει ο Μπάρι στο 412’ και μετά το 60’ και το 1-2 από τον Βαϊνάλντουμ όλα τέλειωσαν. Με τους Μανέ (63’) και Σαλά (65’) απλά να σφραγίζουν το τελικό σκορ.

Αγγλία – Fa Cup: Στο Γούλβερχαμπτον

Η Γουλβς σε ένα παιχνίδι υπομονής και νεύρων επιβλήθηκε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας με τέρμα του Τραορέ από το 35’. Η Κρίσταλ Πάλας είχε δοκάρι και 1-2 πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα την έστελνε έστω στην παράταση.

Μεταξύ άλλων στα πιο ενδιαφέροντα ματς του Σαββάτου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουότφορντ και η Αρσεναλ τη Νιούκαστλ.

Δείτε ακόμη: 

Αυλαία στο κύπελλο Αγγλίας με δύο αναμετρήσεις
Με φόρμα και παράδοση υπέρ της στη Θέλτα η Βιγιαρεάλ
Γκλάντμπαχ και Μπάγερν ανοίγουν την 15η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις