Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – αλλαγές: Νέα προκήρυξη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – αλλαγές: Νέα προκήρυξη

Σούπερ Λιγκ 2 - αλλαγές: Νέος τρόπος διεξαγωγής, 27 αγωνιστικές συνολικά και μονά τα παιχνίδια των πλέι οφ για να προλάβει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα

Σούπερ Λιγκ 2αλλαγές: Σημαντικές αλλαγές αποφασίστηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ 2. Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε αλλαγή στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια κατάταξης να μειωθούν. Έτσι, θα διεξαχθούν 27 αγωνιστικές με μονά παιχνίδια πλέι-οφ και πλέι-άουτ. Στα πλαίσια αυτά γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Θυμίζουμε, οι υπεύθυνοι της Λίγκας έχουν ήδη πάρει το «πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων, ενώ έχουν λάβει και τις απαραίτητες οδηγίες.

Στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της, αποφασίστηκε να γίνουν 27 αγωνιστικές προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι 22 εξ’ αυτών θα είναι για την κανονική διάρκεια του και οι υπόλοιπες πέντε θα αφορούν τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ. Πρόκειται για μία κίνηση, που έχει σκοπό την διατήρηση της σεζόν εντός των χρονικών περιθωρίων που έχουν δοθεί. Την ίδια ώρα, ο τρόπος που θα γίνουν οι μονοί αγώνες κατάταξης θα αποφασιστεί μέσω νέας συνεδρίασης. Η οποάι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιανουαρίου του 2021.

Σούπερ Λιγκ 2 – αλλαγές: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από έγγραφο της Ε.Π.Ο. όπου ζητείται η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι αουτ έως τις 19/5/2021, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε 27 αγωνιστικές, 22 κανονικής διάρκειας και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ. Η διαδικασία του τρόπου διεξαγωγής των μονών αγώνων θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/1/20 και ώρα 14:00».

Δείτε ακόμη: 

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα, 1-1 με την Εϊμπάρ
Σαρωτική η Λιντς, λυτρωτική η Γιουνάιτεντ!
Γκαζια Ντρεοσί για ακραίες συμπεριφορές και κάλεσμα για ομαδικότητα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις