Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ούτε την Εϊμπάρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ούτε την Εϊμπάρ

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Κάκιστη η Μπάρτσα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας - Γκραν γκινιόλ 4-3 την Μπέτις η Λεβάντε

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα ένα στραπάτσο για την Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν ισόπαλοι στο 1-1 με την Εϊμπάρ. Το  παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν φορτσάτοι και να προσπαθούν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Κάτο που θα κατάφερναν, αν ο Μπρέιθγουεϊτ δεν ήταν οφσάιντ στο γκολ που πέτυχε στο 8’. Η Μπάρτσα συνέχισε να έχει τον έλεγχο. Έκανε φάσεις και  είχε ακόμα ένα ακυρωθέν γκολ του Ολλανδού στο 25’. Η Εϊμπάρ δεν μπορούσε να αντιδράσει και δεν βρήκε λύσεις για να απειλήσει.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο. Όμως, ένα λάθος του Αραούχο τους στοίχισε. Στο 57’ ο Κίκε έκανε το 0-1. Η Μπαρτσελόνα βρήκε αμέσως την απάντηση και στο 67’ ο Γκριζμάν έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει και δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Έτσι, η Μπαρτσελόνα έκλεισε με άσχημο τρόπο το 2020.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Η Σεβίλλη 2-0 τη Βιγιαρεάλ

Σημαντική νίκη για την Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν 2-0 της  Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και βρήκε αμέσως το προβάδισμα. Στο 8’ ο Οκάμπος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι της ομάδα του και έκανε το 1-0.  Στην συνέχεια τα «κίτρινα υποβρύχια» ανέβασαν την απόδοση τους και ισορρόπησαν την εικόνα του παιχνιδιού. Έκαναν φάσεις, όμως δεν βρήκαν τρόπο να σκοράρουν. Στο β’ μέρος, η Σεβίλλη πήρε την πρωτοβουλία και έπαιξε πιο επιθετικά. Έτσι, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στο 53’ ο Εν-Νεσίρι έκανε το 2-0. Η Βιγιάρεαλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει και οι Ανδαλουσιανοί διατήρησαν εύκολα το προβάδισμα. Πήραν τη νίκη και κατάφεραν να ανέβουν στην πρώτη τετράδα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λεβάντε νίκησε 4-3 την Ρεάλ Μπέτις (Ντουάρτε 2’, Μοράλες 22’,24’, Ρότζερ 55’). Ενώ, Κάντιθ και Ρεάλ Βαγιαδολίδ κόλλησαν στο μηδέν.

Δείτε ακόμη:

Ισοπαλίες 1-1 σε “Σέλχαρστ Παρκ” και “Στάμφορντ Μπριτζ”
Διάψευση ΑΕΚ, δεν έχει μιλήσει κανείς με Αραούχο
Πρόστιμο και απολογία ενόψει για τον “ΑΑ” Ματέο Γκαρσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις