Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κόρη: Η έκπληξη του ηθοποιού για τον γάμο της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κόρη: Η έκπληξη του ηθοποιού για τον γάμο της

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κόρη: «Είχα πει στον εαυτό μου, πως θα είχε σιχαθεί και θα είχε κουραστεί από μένα», τόνισε ο ηθοποιός

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κόρη: Για την επιλογή της κόρης του, Κάθριν να παντρευτεί τον ηθοποιό Κρις Πρατ μίλησε ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος όπως τόνισε εξεπλάγη με την απόφαση αυτή της θυγατέρας του. Ο γνωστός ηθοποιός στο πλαίσιο συνομιλίας μέσω Zoom με τους συντελεστές της ταινίας «Ο μπάτσος του θηριοτροφείου» του 1990, που φιλοξένησε το Yahoo! Entertainment, αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών του και συγκεκριμένα ο Σβαρτσενέγκερ είπε για την Κάθριν: «Ποτέ δεν πίστευα ότι η κόρη μου θα παντρευτεί έναν ηθοποιό. Είχα πει στον εαυτό μου, πως θα είχε σιχαθεί και θα είχε κουραστεί από μένα που την έσερνα στα πλατό να με παρακολουθεί να ανατινάζω κτίρια και να σκοτώνω ανθρώπους. Αυτό άρεσε στα παιδιά μου, αλλά η Κάθριν πάντα έκλαιγε» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος  έχει ακόμα τέσσερα παιδιά την Κριστίνα, τον Πάτρικ, τον Κρίστοφερ και τον Τζόζεφ Μπαένα.

Όσον αφορά στην επιλογή του συντρόφου της Κάθριν, πρόσθεσε πως ο γαμπρός του Κρις είναι «φανταστικός τύπος» και «τόσο εύκολο να τα πηγαίνω καλά μαζί του». «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας υπέροχος, υπέροχος σύζυγος για την κόρη μου και τόσο σπουδαίος γαμπρός», δήλωσε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια. Ο Κρις και η Κάθριν παντρεύτηκαν το 2019 και τον Αύγουστο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί την Λάιλα Μαρία. Ο Κρις έχει επίσης έναν γιο από τον πρώτο του γάμο με την Άννα Φάρις, τον 8χρονο Τζακ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις