Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 67: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 23/12
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 67: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 23/12

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 67: Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 67: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν πέσει η «αυλαία» για την περίοδο των γιορτών στη σειρά του ANT1. Στο σημερινό επεισόδιο ο  Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του, την απάντηση του. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά απ’ τα προβλήματα. Θ’ αποφασίσει αυτή τη φορά η Ελένη να φύγει απ’ τον τόπο της; Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα απ’ την απόφαση του Κωνσταντή ν’ αναβάλλει τον γάμο του με την Δόμνα.

Το ίδιο βράδυ ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια απ’ το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί απ’ τον Νικηφόρο. Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις. Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά απ’ το Διαφάνι. Μυστικά και ψέματα στη φόρα, ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα… δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά απ’ αυτήν την νύχτα.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 67: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις