Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Αυλαία με δύο ματς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Αυλαία με δύο ματς

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: Ο ΠΑΣ φιλοξενεί στα Γιάννινα τον Αστέρα Τρίπολης και η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στη Ριζούπολη

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Να κλείσει θετικά την χρονιά! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στην Ριζούπολη. Η «Ένωση» έρχεται από την ισοπαλία στο 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Παιχνίδι χαμηλού ρυθμού (κυρίως στο πρώτο μέρος), βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει. Παραμένει στο κυνήγι του τίτλου, ωστόσο χρειάζεται βελτίωση. Απόψε, θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με νίκη την χρονιά, κάτι που πέτυχε τελευταία φορά το 2008 (3-2 εναντίον του Εργοτέλη). Δεν υπολογίζονται οι Κρίστισιτς, Λιβάγια, Ινσούα, Νεντελτσιάρου, Γαλανόπουλος και Χνιντ.

Από την άλλη, ο Βόλος έρχεται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό. Είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα μία ώρα, όμως δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Έτσι, έμεινε για έβδομο παιχνίδι χωρίς νίκη. Εκτός έδρας είναι δυναμική ομάδα και απόψε θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Τέκιο, Δημόπουλος και Τσοκάνης.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Στους “Ζωσιμάδες”

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Ηπειρώτες έρχονται από την ήττα με 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έκαναν ένα πολύ κακό ξεκίνημα και δεν μπορούσε να απειλήσει. Όταν «ξύπνησε» ήταν αργά και μοιραία ηττήθηκε. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζεται ο Καρτάλης. Από την άλλη, ο Αστέρας έρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο. Έκανε την καλύτερη του φετινή εμφάνιση και πήρε εύκολα το τρίποντο. Απόψε, θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.  Δεν είναι διαθέσιμοι οι Γκόμες, Κώτσιρας, Αλ Μπαμπά, Αντζούλας, Ορόσκο.

Δείτε ακόμη:

Νίκες για Ρεάλ και Γρανάδα, 3-1 στην Εϊμπάρ και 2-0 την Μπέτις αντίστοιχα
Λάτσιο και Μίλαν χαμογέλασαν, σαρωτική και η Αταλάντα!
Πολυβόλο η Γιουνάιτεντ, διπλό χρυσάφι η Λέστερ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις