Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αλεπουδίσιο διπλό!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Αλεπουδίσιο διπλό!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: H Τοτεναμ προσπαθούσε, η Λέστερ έβρισκε το γκολ και πέρασε αέρα 0-2 από το Λονδίνο - Τράβηε …εξάσφαιρο η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Φοβερή Λέστερ! Οι «αλεπούδες» επικράτησαν 2-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να παλεύουν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Η Τότεναμ μπορεί να είχε την κατοχή, όμως η Λέστερ ήταν αυτοί που απειλούσε. Είχε αρκετές φάσεις και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα σε κομβικό σημείο. Στο 45+1’ ο Βάρντι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 0-1.

Στο β’ μέρος, η Λέστερ μπήκε δυνατά και θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει άμεσα τα τέρματα της, όμως το γκολ του Μάντισον στο 48’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Οι «αλεπούδες» διπλασίασαν τελικά τα τέρματα τους. Στο 69’ ο Αλντερβάιρελντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-2. Η Τότεναμ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Σμάιχελ και έτσι το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. Η Λέστερ πήρε μία μεγάλη νίκη και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Τράβηξε εξάσφαιρο η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Θρίαμβος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι των Ρόδων. Οι «κόκκινοι διάβολοι» διέλυσαν με 6-2 την Λιντς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους. Στο 2’ ο ΜακΤόμινεϊ έκανε το 1-0, ενώ ένα λεπτό αργότερο ο Σκωτσέζος έγραψε το 2-0. Η Μάντσεστερ συνέχισε να κυριαρχεί και στο 20’ ο Φερνάντες πέτυχε το 3-0. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, καθώς στο 37’ ο Λίντελοφ αύξησε κι’ άλλο τον δείκτη του σκορ. Η Λιντς έβγαλε αντίδραση και στο 41’ μείωσε σε 4-1 με τον Κούπερ.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο και να απειλούν. Έκαναν αρκετές φάσεις και έφτασαν στην επίτευξη κι’ άλλων γκολ. Στο 66’ ο Τζέιμς έκανε το 5-1. Ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φερνάντες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 6-1. Το μόνο που κατάφερε η Λιντς, ήταν να μειώσει σε 6-2 με τον Ντάλας στο 73’. Η Γιουνάιτεντ πήρε εύκολα τη νίκη και ανέβηκε στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Άστον Βίλα νίκησε 3-0 την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας (Ελ Γκαζί 5’,88’ πεν., Τραορέ 84’). Ενώ, Μπράιτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Γουέλμπεκ 87’ – Μπογκλ 63’).

Δείτε ακόμη:

Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο
Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότφορντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις