Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αδιόρθωτη Μπαρτσελόνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αδιόρθωτη Μπαρτσελόνα

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Γκέλα και με τη Βαλένθια, 2-2 στο Καμπ Νου - Σκόνταψε και η Σοσιεδάδ, ήττα 2-1 στη Λεβάντε - Άνετη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο 3-1 την Ελτσε

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Νέο στραπάτσο για την Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 απέναντι στην Βαλένθια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις «νυχτερίδες» να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να πιάσουν αδιάβαστους τους αντιπάλους τους. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Στο 29’ ο Ντιακαμπί έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και πίεσαν την Βαλένθια. Έκαναν φάσεις και κέρδισαν ένα πέναλτι στο 45+4’. Ο Μέσι αρχικά αστόχησε, ωστόσο πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-1.

Στο β’ μέρος, η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ. Στο 52’ ο Αραούχο έγραψε το 2-1. Οι «νυχτερίδες» απειλούσαν μέσω αντεπιθέσεων και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 69’ ο Γκόμες έκανε το 2-2. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ της νίκης, ωστόσο καμία δεν μπόρεσε να το πετύχει. Έτσι, το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ακάθεκτη η Ατλέτικο

Συνεχίζει ακάθεκτη η Ατλέτικο Μαδρίτης! Οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν 3-1 την Έλτσε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Έκαναν αρκετές φάσεις και πίεσαν τους φιλοξενούμενους. Οι φιλοξενούμενοι φαινόταν πως θα κράταγαν ανέπαφη την εστία τους, όμως ο Λουίς Σουάρεζ πήρε το όπλο του και στο 41’ έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος, η Ατλέτικο συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στο 58’ ο Σουάρεζ με το δεύτερο του προσωπικό γκολ έκανε το 2-0. Η Έλτσε βρήκε απάντηση και στο 64’ ο Μπογέ έγραψε το 2-1. Η Ατλέτικο πάτησε ξανά γκάζι και κατάφερε να αυξήσει την διαφορά των τερμάτων της. Στο 80’ ο Κόστα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 3-1. Έτσι, οι Μαδριλένοι παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Λεβάντε νίκησε 2-1 την Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ρότζερ 28’, Ντε Φρούτος 87’ – Ισάκ 22’). Η Οσασούνα ηττήθηκε 1-3 από την Βιγιαρεάλ (Τόρες 70’ (πεν) – Ζ. Μορένο 7’,86’, Νίνιο 29’). Ενώ, η Σεβίλλη έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ (Οκάμπος 31’ (πεν) – Καρνέρο 87’).

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις