Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Από άλλο ανέκδοτο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Από άλλο ανέκδοτο!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Ασταμάτητη Λίβερπουλ διέσυρε χωρίς οίκτο 7-0 την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο - Εβερτον για φίλημα πέρασε δεύτερη, 2-1 την Αρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: «Διαστημική» Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» διέλυσαν με 7-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, αφού άνοιξαν αμέσως το σκορ. Στο 3’ ο Μιναμίνο έκανε το 0-1. Η Λίβερπουλ συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο και κυριάρχησε απέναντι στους «αετούς», που έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν. Στο 35’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μανέ. Ενώ, στο 44’ ο Φιρμίνο έκανε το 0-3.

Στο β’ μέρος, η Λίβερπουλ συνέχισε από εκεί, που σταμάτησε στο πρώτο. Στο 52’ αύξησε κι’ άλλο την διαφορά των τερμάτων της με τον Χέντερσον. Δεν σταμάτησε μόνο εκεί, καθώς λίγο αργότερα πέτυχε και πέμπτο τέρμα. Στο 68’ ο Φιρμίνο έκανε το 0-5. Η Κρίσταλ Πάλας ήταν έρμαιο στα χέρια των φιλοξενούμενων. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σαλάχ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-7 με δύο γκολ στο 81’ και στο 87’. Έτσι, η Λίβερπουλ πέτυχε την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δεύτερη η Εβερτον, 2-1 την Αρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Δεν σταματάνε τα στραπάτσα για την Άρσεναλ. Αυτή τη φορά οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν 2-1 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν εκατέρωθεν φάσεις, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν το γκολ. Στο 22’ ο Χόλντινγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 1-0. Η Άρσεναλ κατάφερε κα αντιδράσει και μπόρεσε να ισοφαρίσει. Στο 35’ ο Πεπέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-1. Η Έβερτον είχε απάντηση και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 45+1’ ο Μίνα έκανε το 2-1.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οι δύο ομάδες πάλευαν για να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Οι «κανονιέρηδες» ήταν πιο απειλητικοί, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Πίκφορντ. Το αποτέλεσμα έμεινε ως είχε και η Έβερτον πήρε μία σημαντική νίκη που την ανέβασε στη 2η θέση, έστω με ματς παραπάνω από Τότεναμ, Λέστερ που ακολουθούν!

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σαουθάμπτον ηττήθηκε 0-1 από την Μάντσεστερ Σίτι (Στέρλινγκ 16’). Ενώ, Νιούκαστλ και Φούλαμ έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Γουίλσον 64’ (πεν) – Ρίτσι 42’ αυτ.).

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις