Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διπλό στο “Ιπουρούα”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Διπλό στο “Ιπουρούα”

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Ρεάλ πέρασε από τη Χώρα των Βάσκων με νίκη 3-1 επί της Εϊμπάρ - Εδωσε “μήκος” στο σερί της η Γρανάδα, 2-0 την Μπέτις

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Συνέχισε τις νίκες η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «μερένχες» επικράτησαν 3-1 της Εϊμπάρ στο «Ιπουρούα». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να πάρουν αμέσως το προβάδισμα. Στο 6’ ο Μπενζεμά έκανε το 0-1. Η Ρεάλ συνέχισε να παίζει επιθετικά και διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 13’  ο Μόντριτς έγραψε το 0-2. Η Εϊμπάρ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει. Στο 26’ ο Κίκε έκανε το 1-2.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά, όμως δεν πέτυχαν κάποιο τέρμα πριν την ανάπαυλα. Στο β’ μέρος, η Ρεάλ μπήκε δυνατά και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων έκανε αρκετές φάσεις. Η Εϊμπάρ κλείστηκε πίσω και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Βάσκεζ στο 92’ και η Ρεάλ συνέχισε το νικηφόρο σερί.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Το σερί της Γρανάδα καλά κρατεί

Ακόμα μία καλή εμφάνιση από την Γρανάδα, η οποία νίκησε 2-0 την Μπέτις στην Ανδαλουσιανή κόντρα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Στο 14’ κέρδισαν πέναλτι και ο Σολδάδο εκτελώντας εύστοχα έκανε το 1-0. Ενώ, έξι λεπτά αργότερα ο Ισπανός με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 2-0. Η Μπέτις δεν μπόρεσε να αντιδράσει και περιορίστηκε σε πιο παθητικό ρόλο. Στο β’ μέρος, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Η Μπέτις μπήκε πολύ δυνατά και κυριάρχησε. Έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και έκανε αρκετές φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Η Γρανάδα άντεξε στην πίεση και πήρε τη νίκη, παραμένοντας στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Κάντιθ ηττήθηκε 0-2 από την Χετάφε (Ερνάντες 33’, Μακσίμοβιτς 94’). Ενώ, η Θέλτα επικράτησε 2-0 της Αλαβές (Μέντες 19’,79’).

Δείτε ακόμη:

Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο
Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότφορντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις