Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ένας ανομολόγητος πόθος, μια μάχη σώμα με σώμα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ένας ανομολόγητος πόθος, μια μάχη σώμα με σώμα

Άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια: Μία κανονική «βόμβα» αναμένεται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχουμε για εσάς, ο Κωνσταντής και η Δρόσω κάνουν έρωτα.

Άγριες μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν πέσει αυλαία για την περίοδο των γιορτών στη σειρά του ANT1. Ο Βόσκαρης εντείνει την πίεση να διώξει την Ελένη, την ώρα που ο Λάμπρος προσπαθεί να την πείσει να φύγουν μια για πάντα από το Διαφάνι. Την ίδια ώρα, Ασημίνα και Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες για τη σχέση της τελευταίας με τον μικρό Σέργιο, στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων στο επεισόδιο της Δευτέρας (21-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης, βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όριά του και παραιτείται. Το χωριό αναστατώνεται, αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους; Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια, που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί. Με τις διαβεβαιώσεις του Θέμελη, αποφασίζουν να προχωρήσουν στο επεισόδιο της Δευτέρας (21-12) στις «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες Πηνελόπη Γραμματικός

Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί την Ασημίνα

Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί την Ασημίνα, ενώ ο Γραμματικός ζητάει από την Πηνελόπη να παντρευτούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη στο επεισόδιο της Δευτέρας (21-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Ποια θα είναι αντίδρασή της μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες;

Η Δρόσω προσεγγίζει τον μικρό Σέργιο

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του μικρού Σέργιου στο επεισόδιο της Τρίτης (22-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ασημίνα όμως δεν φαίνεται διατεθειμένη να την αφήσει, παρά τις παραινέσεις του Νικηφόρου. Ο Λιας στήνει παγίδα στον Κωνσταντή και τον Μελέτη, θέλοντας να ξεπληρώσει παλιούς λογαριασμούς, ενώ ο Βόσκαρης καταφέρνει να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στον Άγγελο και τη Σοφούλα.

Ο Δούκας απαγορεύει στην οικογένειά του να παρευρεθούν στον γάμο της Πηνελόπης και του Γραμματικού, όμως θα συναντήσει αντίσταση από κάποιον που δεν περίμενε ποτέ. Η Δρόσω θα δεχτεί στο σπίτι μια αναπάντεχα ευχάριστη επίσκεψη στο επεισόδιο της Τρίτης (22-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Λάμπρος, ανήσυχος με τη συμπεριφορά της Ελένης, συναντά κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη στα χέρια του Βόσκαρη. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την αλήθεια που τόσο φοβάται να ακούσει στο επεισόδιο της Τρίτης (22-12) στις «Άγριες Μέλισσες»;

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος Λενιώ

Μάχη σώμα με σώμα

Ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο Τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του την απάντησή του. Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα. Θα αποφασίσει, αυτή τη φορά, η Ελένη να φύγει από τον τόπο της, στο επεισόδιο της Τετάρτης (23-12) στις «Άγριες Μέλισσες»;

Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόφαση του Κωνσταντή να αναβάλει τον γάμο του με τη Δόμνα. Το ίδιο βράδυ, ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια από το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον Νικηφόρο.

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης (23-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι. Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως στο επεισόδιο της Τετάρτης (23-12) στις «Άγριες Μέλισσες». Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά από αυτήν τη νύχτα…

Άγριες Μέλισσες – Δευτέρα 21/12

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις