Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Πεντάσφαιρος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Πεντάσφαιρος

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός διέλυσε 5-1 την ΑΕΛ με δύο τέρματα Ελ Αραμπί και πέρασε εκ νέου μόνος πρώτος στη βαθμολογία

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Έβγαλε αντίδραση και πάτησε γκάζι ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν 5-1 τη Λάρισα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Πειραιώτες να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν την πρωτοβουλία. Πίεσαν τους φιλοξενούμενους, έκαναν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 25’ ο Σουντανί έκανε το 1-0. Η Λάρισα ανέβασε την απόδοση της, κατάφερε να αντιδράσει και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 33’ ο Πινακάς έγραψε το 1-1. Η ισοφάριση δεν πτόησε τον Ολυμπιακό, που απάντησε άμεσα και πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Στο 40’ ο Ελ Αραμπί πέτυχε το 2-1. Έτσι, οι Πειραιώτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν ξανά δυνατά και κυριάρχησαν. Έκλεισαν τους αντιπάλους τους στα καρέ τους και συνέχισαν να πιέζουν. Έκαναν αρκετές φάσεις και βρήκαν και τρίτο γκολ. Στο 65’ ο Μασούρας έγραψε το 3-1. Ο Ολυμπιακός δεν πάτησε φρένο και λίγο αργότερα ο Μπρούνο έκανε το 4-1 (79’). Η Λάρισα δεν μπορούσε να αντιδράσει και περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ελ Αραμπί στο 88’. Ο Μαροκινός με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Έτσι, ο Ολυμπιακός παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και έκλεισε το 2020 με εμφατικό τρόπο.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Σουντανί 25’, Πινακάς 33’, Ελ Αραμπί 40’,88’, Μασούρας 65’, Μπρούνο 79’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας), VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (Ανδρούτσος 58’), Σεμέδο (Παπαδόπουλος 76’), Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (Κάιπερς 80’), Σουντανί (Μασούρας 58’), Φορτούνης (Τιάγκο Σίλβα 76’), Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

ΑΕΛ (Γ. Τάτσης): Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος (Γρηγορόπουλος 76’), Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός, Πλατέλλας (Κοτσιανούλης 81’), Πινακάς, Γιουνές (Νούνιτς 67’).

Δείτε ακόμη:

Απέλυσε τον Βλάνταν Ιβιτς και όλους τους συνεργάτες του η Γουότοφορντ
Κορυφή το Λίβερπουλ, πρώτοι οι κόκκινοι, δεύτεροι οι μπλε!
Νέες γκέλες Σοσιεδάδ, Μπαρτσελόνα, κερδισμένη και μόνη πρώτη η Ατλέτικο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις