Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Τρίποντη απόδραση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Τρίποντη απόδραση!

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: Μεγάλο διπλό ο Απόλλων, 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό που είχε δοκάρι και κυρωμένο γκολ-οφσάιντ του VAR

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Μεγάλο διπλό για τον Απόλλων Σμύρνης! Η «ελαφρά ταξιαρχία επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται νευρικές και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να ανεβάζουν στροφές και πίεσαν τους γηπεδούχους. Είχαν μερικές καλές στιγμές και μπόρεσαν να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 37’ ο Φερνάντεθ εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού έκανε το 0-1. Οι Αγρινιώτες δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και περιορίστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο. Δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κινδύνους για την αντίπαλη εστία και να απειλήσουν τον Απόλλωνα, ο οποίος οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά και ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο. Πίεσε αρκετά την «ελαφρά ταξιαρχία», ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει τον Βέρχουλστ. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν αρκετά και δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα. Οι Αγρινιώτες βρήκαν το γκολ στο 73’ με τον Μεντόσα, όμως ο διαιτητής εξετάζοντας την φάση στο VAR το ακύρωσε ως οφσάιντ στο ξεκίνημα της προηγούμενης φάσεις.

Μάλιστα, ο Παναιτωλικός έφτασε ακόμα μια φορά κοντά στο γκολ, ωστόσο το σουτ του Ταχάρ στο 90’ κατέληξε στο δοκάρι. Έτσι, ο Απόλλωνας διατήρησε το προβάδισμα και κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Αγρίνιο.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Φερνάντεθ 37’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Σακκάς (Θεσσαλίας), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (Αζάντι 88’), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον, Τσιγγάρας (Τσιγγάρας 88’), Ντίας, Αριγίμπι (Γιάκολις 54’), Ντουάρτε (Μεντόσα 71’), Μάζουρεκ (Ταχάρ 54’), Βέργος.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Σλίβκα, Φατιόν, Κολ (Κολ 90’), Φερνάντεζ (Τσιλούλης 64’), Μπεντινέλι (Μουνιέ 81’), Ιωαννίδης (Ντάουντα 64’).

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις