Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ζητείται αντι-Βινάγκρε
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ζητείται αντι-Βινάγκρε

Ολυμπιακός - μεταγραφές: Ματιές στην Αφρική και τον διεθνή με το Μάλι, Αϊνταρά καθώς και τον επίσης διεθνή με τη Γουινέα, Ισιαγκά Σιλά

Ολυμπιακόςμεταγραφές: Ψάχνουν τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνας οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Με δεδομένη την αποχώρηση του Βινάγκρε (φωτό κάτω) από την ομάδα τον Ιανουάριο, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον παίχτη που θα αντικαταστήσει τον Πορτογάλο και θα ενισχύσει την ομάδα σε μία θέση, που «πονάει» ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ήδη εξετάζουν μερικές περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, δύο περιπτώσεις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ολυμπιακού και ήδη έχουν ξεκινήσει το «σκανάρισμα» τους. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην γαλλική Λανς και συγκεκριμένα είναι οι Μασαντίο Αϊνταρά (φωτό πάνω) και Ισιαγκά Σιλά.

Ο Αϊνταρά είναι διεθνής με την Εθνική του Μάλι και είναι 28 ετών. Με την φανέλα της Λανς μετράει επτά εμφανίσεις την φετινή σεζόν. Ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Νιούκαστλ. Παράλληλα, το συμβόλαιο του με την Λανς λήγει το καλοκαίρι και θα μείνει ελεύθερος.

Ολυμπιακός – μεταγραφές: Ο Σιλά

Την ίδια ώρα, ο Σιλά (φωτό κέντρο) είναι 27 χρονών και είναι διεθνής με την Εθνική της Γουϊνέας. Αγωνίζεται στην Λανς ως δανεικός από την Τουλούζ στην οποία ανήκει. Έχει αγωνιστεί σε 12 αγώνες την φετινή σεζόν και έχει σκοράρει και ένα γκολ. Η περίπτωση του είναι αρκετά πιο δύσκολη. Ενώ, ο Σιλά δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Τουλούζ ως το 2023. Κάτι που καθιστά και πιο δύσκολη ασφαλώς την υπόθεσή του.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις