Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – πανδημία: “Φέρτε πρόταση”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – πανδημία: “Φέρτε πρόταση”

Μπάσκετ - πανδημία: Σε τροχιά επανέναρξης των εθνικών πρωταθλημάτων η συζήτηση ΠΣΑΚ-ΕΟΚ - Επίκειται νέα συνάντηση με παρουσία και των συλλόγων της Α2

Μπάσκετπανδημία: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΣΑΚ με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, αναφορικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει και νέα συνάντηση, αυτή τη φορά με τους εκπροσώπους των ομάδων της Α2, ώστε να καταθέσουν μία πρόταση στην Πολιτεία. Η συνάντηση διεξήχθη στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Kαι οι δύο πλευρές έκαναν ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να υπάρξει η επιστροφή στην “κανονικότητα” και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα.

Μάλιστα, η ΕΟΚ στην σχετική της ενημέρωση τόνισε, πως υπάρχει κοινή επιθυμία για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Ενώ, συμφώνησαν πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί ελέω κορωνοϊού, δεν θα πρέπει να γίνουν μονομερείς κινήσεις. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε να γίνει και μία νέα συνάντηση. Sτην οποία θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των ομάδων της Α2. Έτσι, θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν μία επίσημη πρόταση στην Πολιτεία για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Μπάσκετ – πανδημία: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: «Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, αποτελούμενη από τους Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Δημήτρη Μαυροειδή και Αβραάμ Καλλινικίδη, είχε σήμερα ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα Εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή».

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΒΡΟΧΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑΛΕΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

Δείτε ακόμη:

Liverpool Day! 2-1 την Τότεναμ οι “κόκκινοι”, 2-0 στη Λέστερ οι “μπλε”
Νίκη-ανάσα η Μπαρτσελόνα, 2-1 την Σοσιεδάδ
Μεγάλη νίκη η Ιντερ και στον πόντο από την Μίλαν και την κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις