Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Επένδυσε σε Μαντζούκα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: Επένδυσε σε Μαντζούκα

Μπάσκετ - Παναθηναϊκός: Πήρε τον 17χρονο διεθνή γκαρντ του Προμηθέα Πατρών ο εξάστερος, ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα σε όλη την Ευρώπη

ΜπάσκετΠαναθηναϊκός: Στα πράσινα ντύνεται ο Λευτέρης Μαντζούκας. Ο 17χρονος γκάρντ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Μάλιστα, ο Προμηθέας έσπευσε να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι «πράσινοι με την απόκτηση του Μαντζούκα επενδύουν στο μέλλον της ομάδας τους. Αλλωστε πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες αθλητές στην ηλικία του. Και δικαίως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης.

Έτσι, ο 17χρονος αποχωρεί από την ομάδα της Πάτρας μετά από 5.5 χρόνια και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα της καριέρας του. Θυμίζουμε, ο Μαντζούκας με τον Προμηθέα έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 14 ετών σε ένα παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, σκοράροντας μάλιστα και 12 πόντους, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Μπάσκετ – Παναθηναϊκός: “Φωτεινό το μέλλον του”

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Προμηθέα αναφέρει: «Η αγάπη για το ελληνικό μπάσκετ, ο σεβασμός στον άνθρωπο και η πίστη στη σκληρή δουλειά είναι στοιχεία βαθιά χαραγμένα στο χαρακτήρα και την κουλτούρα του Προμηθέα Πάτρας. Η αγωνιστική και κοινωνική πρόοδος των αθλητών μας αποτελούν πρωταρχικές προτεραιότητες της Οικογένειας του Προμηθέα. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε πως ο αθλητής μας Λευτέρης Μαντζούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ευχαριστούμε τον Λευτέρη για την προσφορά του στην ομάδα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας και της ζωής του και είμαστε σίγουροι πως, αν συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια αφοσίωση κι επιμονή και με το ίδιο πάθος και αγάπη για το μπάσκετ, που όλοι στον Προμηθέα ζήσαμε από κοντά, το μέλλον του ανήκει και διαγράφεται πολύ φωτεινό”.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις