Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φόρμουλα 1 – Ρεντ Μπουλ: Υπέγραψε ο Πέρεζ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φόρμουλα 1 – Ρεντ Μπουλ: Υπέγραψε ο Πέρεζ

Φόρμουλα 1 - Ρεντ Μπουλ: Παίρνει θέση πιλότου και κάνει δίδυμο με τον Φερστάπεν - Μένει σε ρόλο αναπληρωματικού τον Άλεξ Άλμπον

Φόρμουλα 1Ρεντ Μπουλ: Μένει στην Φόρμουλα 1 ο Σέρχιο Πέρεζ. Ο Μεξικανός οδηγός υπέγραψε με την Ρεντ Μπουλ και θα είναι οδηγός των «κόκκινων ταύρων» για την σεζόν 2021. Παίρνοντας έτσι την θέση του Άλεξ Άλμπον. Πρόκειται για μία μεγάλη κίνηση από την Ρεντ Μπουλ, η οποία με την απόκτηση του Πέρεζ έχτισε ένα δυνατό δίδυμο με τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο «Τσέκο» που έμεινε ελεύθερος από την Ρέισινγκ Πόιντ (πλέον Άστον Μάρτιν), θα παραμείνει στην Φ1 και θα πλαισιώσει τον Φερστάπεν στην Ρεντ Μπουλ. Ο Μεξικανός οδηγός εξαργύρωσε τη νίκη του στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι με ένα νέο συμβόλαιο. Το οποίο και θα τον κρατήσει στο πρωτάθλημα για τουλάχιστον ένα έτος.

Φόρμουλα 1 – Ρεντ Μπουλ: Μένει ο Αλμπον

Ο Πέρεζ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά  και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 125 βαθμούς. Μάλιστα, ήταν πάνω και από τον Άλεξ Άλμπον, του οποίου πήρε και την θέση στην Ρεντ Μπουλ. Πάντως, ο Άλμπον θα παραμείνει  στην Ρεντ Μπουλ ως ο αναπληρωματικός οδηγός της.

Ο Σέρχιο Πέρεζ έκανε το ντεμπούτο στην Φόρμουλα 1 το 2011, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, καθιερώνοντας τον εαυτό του ως ένα από τους καλύτερους εν ενεργεία οδηγούς της Φ1. Πιο συγκεκριμένα, ο «Τσέκο» στην καριέρα του έχει 191 εκκινήσεις, 1 νίκη, και 10 πόντιουμς, συγκεντρώνοντας συνολικά 706 πόντους στο πρωτάθλημα.

Ο Μεξικανός θα «ανταγωνιστεί» τον Μαξ Φερστάπεν, πιέζοντας τον προς το καλύτερο και σίγουρα το δίδυμο που δημιουργήθηκε στην Ρεντ Μπουλ, θα επιχειρήσει να καθαιρέσει την Μερσέντες από τον θρόνο της.

Δείτε ακόμη:

Το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 για το 2021
Τη λύση για επανέναρξη εθνικών πρωταθλημάτων και Α2 απεργάζονται ΕΟΚ-ΠΣΑΚ
Σεβασμός σε Λεβαντόσφσκι και Κλόπ, κορυφαίοι της χρονιάς στα βραβεία της ΦΙΦΑ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις