Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Φώτα στο “Γεντί Κουλέ”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Φώτα στο “Γεντί Κουλέ”

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: Ο Αρης δοκιμάζεται στην Κρήτη κόντρα στον επικίνδυνο ΟΦΗ - Με τον Απόλλωνα παίζει ο Παναιτωλικός εντός έδρας

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ κοντράρεται με τον Άρη. Οι Ηρακλειώτες έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Λάρισα. Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ωστόσο μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην παντελώς ακίνδυνη Λάρισα. Έχουν βρει τα πατήματα τους και απόψε θα επιδιώξουν να πετύχουν την δεύτερη σερί τους νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Γιαννούλης, Ουές, Ντε Γκούζμαν, Σακόρ, Μαρινάκης, Ναμπί, Βαζ και Σόουζα, Μίγγος και Νοικοκυράκης.

Από την άλλη, ο Άρης έρχεται από τη νίκη με νίκη 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο. Έτσι, παρέμειναν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις νίκες και να πάρουν τη νίκη. Μοναδική απώλεια αυτή του Κάτσε.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Στο Αγρίνιο ο Απόλλων

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Αγρίνιο! Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνης. Τα «καναρίνια» έρχονται από την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Βόλο. Ήταν καλύτεροι όσο αγωνίζονταν με 11 παίχτες. Όταν έμειναν με παίχτη λιγότερο περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο και κλείστηκαν πίσω. Έτσι, παρέμειναν αήττητα για δεύτερο παιχνίδι. Απόψε, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Μάλιστα, έχουν και την παράδοση, αφού δεν έχουν ηττηθεί ποτέ στο Αγρίνιο από τον Απόλλωνα. Δεν υπολογίζονται οι Τζανακάκης, Ντάλσιο, Μάλης, Ματσόλα και Καρασσαλίδης.

Από την άλλη, η «ελαφρά ταξιαρχία» έρχεται από την ήττα με 3-4 κόντρα στην ΑΕΚ. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε πάρει την ισοπαλία στο τέλος. Απόψε, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες. Θα παραταχθούν πλήρεις, αφού δεν έχουν απουσίες.

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις