Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: “Άλωσε το Γεντί Κουλέ”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: “Άλωσε το Γεντί Κουλέ”

Σούπερ Λιγκ - 13η αγωνιστική: Ο Αρης πέρασε από το Ηράκλειο με διπλό 3-0 τον ΟΦΗ - Δύο ο Μπερτόγλιο - Κορυφή με ματς περισσότεροι οι “κίτρινοι”

Σούπερ Λιγκ13η αγωνιστική: Τεράστιο διπλό πέτυχε ο Αρης! Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 3-0 του ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και κυριάρχησαν. Έκαναν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ από πολύ νωρίς. Τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 29’, όταν ο Μπερτόγλιο έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν τον ΟΦΗ, που φάνηκε ανήμπορος να αντιδράσει και μετά το γκολ. Μάλιστα, σκόραραν και δεύτερη φορά σε καθοριστικό σημείο. Στο 42’ ο Μπερτόγλιο με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 0-2 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του και έστειλε τον Άρη στα αποδυτήρια με μία διαφορά ασφαλείας.

Σούπερ Λιγκ – 13η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να έχουν τον πλήρη έλεγχο. Πίεζαν τον ΟΦΗ και κυνήγησαν και ένα τρίτο γκολ. Οι Ηρακλειώτες δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και παραχώρησαν πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Στο 76’ ο Ματίγια εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 0-3. Ο Άρης κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα έως το τέλος και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τους Ηρακλειώτες. Έτσι, πήρε το τρίποντο και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Μπερτόγλιο 29’,42’, Ματίγια 76’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Ψαρρής (Ζάκυνθος), VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος, Διαμαντής, Βαφέας, Λυμπεράκης (Κοροβέσης 78’), Μεγιάδο (Σουρνάκης 86’), Στάικος (Γρίβας 57’), Νέιρα, Μπαλογιάννης (Γιάννου 78’), Στάρτζεον, Σαρδινέρο (Γκαργκαλατζίδης 86’)

Άρης (Ά. Μάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Σάσα (Μπακουτσής 90’), Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα (Ματέο Γκαρσία 71’), Σίλβα (Τζέγκο 71’), Μπερτόγλιο (Μαντσίνι 71’), Μάνος (Λόπεθ 78’).

Δείτε ακόμη:

Δύο Αφρικανοί για τη θέση του Βινάγκρε που αποχωρεί από τον Ολυμπιακό
Πήρε τον Μαντζούκα του Προμηθέα Πάτρας ο Παναθηναϊκός
Υπέγραψε ο Πέρεζ, ντουέτο με Φερστάπεν στη Ρεντ Μπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις