Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ντέρμπι γιορτινό
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ντέρμπι γιορτινό

Σούπερ Λιγκ - εξ αναβολής: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο Καρέρα παίζει τη θέση του στον πάγκο

Σούπερ Λιγκεξ αναβολής: Μάχη στο ΟΑΚΑ!ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 4-3 κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης. Επιθετικά έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, όμως η αμυντική τους λειτουργία παραλίγο να τους στοιχήσει τη νίκη. Έτσι, παρά το θετικό αποτέλεσμα υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και πίεση στο στρατόπεδο τους.

Το πρόβλημα στην άμυνα της “Ενωσης”  είναι μεγάλο και πρέπει να λυθεί άμεσα, καθώς στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει δεχθεί 20 γκολ. Το αποψινό ντέρμπι θα κρίνει πολλά, όπως το αν θα αποχωρήσει ο Ιταλός τεχνικός από την ομάδα. Η ΑΕΚ θα πρέπει να μπει δυνατά για να πάρει μια σημαντική νίκη, που θα της τονώσει το ηθικό. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση του τους Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλο και Σαμπανάζοβιτς.

Σούπερ Λιγκ – εξ αναβολής: Ο Ολυμπιακός

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έρχεται από την ευρεία εκτός έδρας νίκη με 6-0 κόντρα στην Λαμία. Έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κυριάρχησε στο παιχνίδι, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα από τους Λαμιώτες, οι οποίοι είχαν και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Έτσι, ισοφάρισαν την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη τους. Παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν το σερί, παίρνοντας τη νίκη και σήμερα. Ενώ, με το τρίποντο θα αυξήσει κι’ άλλο την διαφορά του από τους ανταγωνιστές του στο κυνήγι του τίτλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Βαλμπουενά, Χασάν, Μπρούνο, Ντρέγκερ, Λοβέρα και Βινάγκρε.

Δείτε ακόμη:

Σούπερμαξ συμβόλαιο, σούπερ στόχο τον τίτλο!
Καυτή ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Ολυμπιακού για στημένη υπόθεση δωροδοκίας
Νέα νίκη η Ρεάλ, 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο έπιασε κορυφή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις