Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Αυλαία στην Τρίπολη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Αυλαία στην Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Στο “Θ. Κολοκοτρώνης” ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του τριημέρου με τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται το Ατρόμητο

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: Με μία αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες έρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Βόλο. Είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι. Συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ έχασαν και μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους από την άσπρη βούλα. Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, που έχασαν βαθμούς, ενώ ο αντίπαλος τους είχε παίχτη λιγότερο. Το κλίμα είναι βεβαρυμένο, αφού η ομάδα διανύει ένα σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη. Απόψε, θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Μοναδική απουσία αυτή του Καπίγια. 

Από την άλλη, ο Ατρόμητος έρχεται από την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στον Άρη. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι, ενώ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα χάρη σε αποβολή παίχτη του Άρη. Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος διπλασίασε την διαφορά του. Έδειξε την απόδοση του και τότε χτύπησαν οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Ο Ατρόμητος δεν έχει μια σταθερή προσέγγιση στους αγώνες και ο Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται στο προσκήνιο. Έχουν πια πυκνώσει οι φωνές αμφισβήτησης του Καναδού που δεν χαίρει της ασυλίας που είχε στη πρώτη του θητεία στο Περιστέρι! Απόψε, θα πρέπει να βρει λύσεις. Δεν υπολογίζονται οι Ραμπέγιο, Στρούγγης, Γιακκυμάκης και Οικονομίδης.

Δείτε ακόμη:

Στραβοπάτησε η Μίλαν, 2-2 με την Πάρμα κι αυτό με το ζόρι!
Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα, 1-0 τη Λεβάντε
Πρώτος με διαφορά στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν ο Φερστάπεν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις