Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Παρολίγον εκτροχιασμός!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Παρολίγον εκτροχιασμός!

Serie A - αγωνιστικό: Το τρένο-Μίλαν φρέναρε με την Πάρμα, 2-2 με την ισοφάριση στα.. χασομέρια! 

Serie A – αγωνιστικό: Στραβοπάτησε η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 κόντρα στην Πάρμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν φάσεις και τελικά το πέτυχαν. Στο 13’ ο Ερνάνι έκανε το 0-1. Η Μίλαν ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να αντιδράσει.  Μάλιστα, είχαν και ακυρωθέν γκολ με τον Καστιγιέχο στο 24’. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, η Πάρμα μπήκε ξανά δυνατά και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στο 56’ ο Κούρτιτς έκανε το 0-2. Η Μίλαν απάντησε άμεσα, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Ερνάντες έκανε το 1-2. Οι «ροσονέρι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έψαξαν την ισοφάριση. Έκαναν αρκετές φάσεις, όμως δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Σέπε. Όλα έδειχναν, πως οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν με τη νίκη. Όμως, τους γηπεδούχους λύτρωσε ο Ερνάντες, αφού στο 91’ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 2-2 και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Serie A – αγωνιστικό: Διπλό στη Γένοβα η Γιουβέντους 3-1

«Άλωσε» το «Λουίτζι Φεράρις» η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» νίκησαν 3-1 την Τζένοα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν κατευθείαν τον έλεγχο. Έκλεισαν τους Γενοβέζους στα καρέ τους και τους πολιόρκησαν. Έκαναν αρκετές φάσεις αλλά δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Περίν. Η Τζένοα δεν μπορούσε να απειλήσει ούτε λίγο.

Στο β’ μέρος, η Γιούβε έκανε αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο. Στο 57’ ο Ντιμπάλα έκανε το 0-1. Ενώ, είχε και ακυρωθέν γκολ με τον Κιέζα δύο λεπτά αργότερα. Η Τζένοα σε μία από τις τρεις φάσεις της στο παιχνίδι ισοφάρισε με τον Στουράρο στο 61’. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Ρονάλντο (είχαν και δεύτερο ακυρωθέν γκολ με τον Ντιμπάλα). Στο 78’ ο Πορτογάλος έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα. Η Γιουβέντους είχε τον απόλυτο έλεγχο και πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 89’ ο Ρονάλντο έκανε το 1-3 με τον ίδιο τρόπο. Έτσι, οι «μπιανκονέρι» μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς από την κορυφή).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Κάλιαρι ηττήθηκε 1-3 από την Ίντερ (Σοτίλ 42’ – Μπαρέλα 77’, Ντ’ Αμπρόσιο 84’, Λουκάκου 94’). Η Ρόμα διέλυσε 5-1 την Μπολόνια εκτός έδρας (Κριστάντε 24’ (αυτγκ) – Πόλι 5’ (αυτγκ), Τζέκο 10’, Πελεγκρίνι 15’, Βερετού 35’, Μικιταριάν 44’). Η Νάπολι επικράτησε 2-1 της Σαμπντόρια (Λοζάνο 53’, Πετάνια 68’ – Τζάνκτο 20’). Ενώ, η Αταλάντα νίκησε 3-0 την Φιορεντίνα (Γκόσενς 44’, Μαλινόφσκι 55’, Τολόι 63’.

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις