Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie Α – αγωνιστικό: Φόνισσα των μεγάλων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie Α – αγωνιστικό: Φόνισσα των μεγάλων

Serie Α - αγωνιστικό: Η. Βερόνα άλωσε τη Ρώμη, 2-1 τη Λάτσιο στο “Ολίμπικο” - Νέα ήττα η Τορίνο που παραπαίει και καταρρέει

Serie Α – αγωνιστικό: Στραβοπάτημα για την Λάτσιο! Οι «αετοί» ηττήθηκαν 1-2 από την …φόνισσα των μεγάλων φέτος, τη Βερόνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έπαιξαν επιθετικά και έκαναν αρκετές φάσεις, όμως καμία ομάδα δεν μπορούσε να τις αξιοποιήσει. Η Βερόνα ανέβασε την απόδοση της λίγο πριν την ανάπαυλα και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Στο 45+1’ έκανε το 1-0 με το αυτογκόλ του Λατζάρι.

Στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κυνήγησαν την ισοφάριση. Έκαναν αρκετές φάσεις και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 56’ ο Σαϊσέδο έκανε το 1-1. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πάρουν το προβάδισμα. Η Βερόνα βρήκε τον τρόπο να πάρει ξανά το προβάδισμα. Στο 67’ ο Ταμέζε έκανε το 1-2. Η Λάτσιο προσπάθησε να αντιδράσει. Πίεσε τους γηπεδούχους αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα τους. Έτσι, η Βερόνα πήρε μία σημαντική νίκη.

rodrigo de paul udinese defeat torino udinese

Serie Α – αγωνιστικό: Εχασε ξανά η Τορίνο

Ακόμα μία ήττα για την Τορίνο! Η «Γκρανάτα» ηττήθηκε 2-3 από την Ουντινέζε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 26’ ο Πουσέτο έκανε το 0-1. Συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα και αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα από την Τορίνο, που δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά.

Στο β’ μέρος, η Ουντινέζε μπήκε ξανά δυνατά και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της. Στο 56’ ο Ντε Πολ έκανε το 0-2. Η Τορίνο ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να μειώσει. Στο 66’ ο Μπελότι έγραψε το 1-2. Ενώ, ένα λεπτό αργότερα ο Μπονατσόλι έκανε το 2-2. Η απάντηση ήταν άμεση από τους φιλοξενούμενους, αφού έκανε το 2-3 στο 69’. Η Τορίνο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι η Ουντινέζε πήρε μια σημαντική νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Κροτόνε διέλυσε 4-1 την Σπέτσια (Μεσίας 7’, 97’, Ρέκα 49’, Εντουάρντο 56’ – Φαρίας 18’).

Δείτε ακόμη:

Δηλητηριώδες …δάγκωμα του ΟΦΗ, 1-0 την ΑΕΛ στο “Αλκαζάρ”
Τoν κακό δαίμονα των πρωτοπόρων υποδέχεται η Λάτσιο
Μαδριλένικο ντέρμπι και μάχη ουράς στο Μεστάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις