Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Επιτέλους νίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Επιτέλους νίκη

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις επιτυχίες, υπέταξε έστω με άγχος 1-0 τη Λεβάντε - Ισόπαλες 1-1 Μπέτις και Βιγιαρεάλ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Επιστροφή στις νίκες για την Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν 1-0 της Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πήραν αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και πολιόρκησαν την περιοχή τους. Η Λεβάντε αμύνθηκε υποδειγματικά και άντεξε στην πίεση.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η Μπαρτσελόνα είχε τον πλήρη έλεγχο και κυνηγούσε το γκολ, που θα της έδινε το προβάδισμα. Έκανε αρκετές φάσεις και τελικά το βρήκε με τον αρχηγό της. Στο 76’ ο Μέσι έκανε το 1-0. Στην συνέχεια διατήρησε εύκολα το προβάδισμα απέναντι σε Λεβάντε ανήμπορη να απειλήσει  Έτσι, η Μπάρτσα πήρε τη νίκη μετά από μια «αποχή» δύο αγώνων. 

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ισοπαλία στη Σεβίλλη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Μπέτις και Βιγιαρεάλ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Τα «κίτρινα υποβρύχια» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν αμέσως το σκορ. Στο 5’ ο Τόρες έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έπαιξαν πιο επιθετικά, χωρίς ωστόσο να μπορούν να αξιοποιήσουν τις φάσεις που είχαν.

Στο β μέρος, η Μπέτις μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 51’ ο Ρουιμπάλ έκανε το 1-1. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να παλεύουν για να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν και το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 απέναντι στην Εϊμπάρ (Μπαρενξετέα 20’ – Ένριχ 65’). Ενώ, η Έλτσε ηττήθηκε 0-1 από την Γρανάδα (Σουάρες 42’).

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις