Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κορονοϊός Ελλάδα: Συγκινητικός Κώστας Φραγκογιάννης για τη μητέρα του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός Ελλάδα: Συγκινητικός Κώστας Φραγκογιάννης για τη μητέρα του

Κορονοϊός Ελλάδα: Συγκινεί ο υφυπουργός κ. Φραγκογιάννης, ο οποίος βιώνει μία πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς η μητέρα του διαγνώθηκε θετική στον κορονοϊό.

Κορονοϊός Ελλάδα: Συγκινεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης, ο οποίος μιλώντας στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, εξομολογήθηκε πως βιώνει μία πολύ δύσκολη προσωπική περίοδο, καθώς η μητέρα του, η οποία ζει σε γηροκομείο, διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό. “Αυτή την περίοδο βιώνω μια πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή. Η μητέρα μου, 91 ετών, που ζει σε ένα ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων, διαγνώστηκε πρόσφατα θετική. Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, γιατί δεν μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά. Εμπιστεύεσαι τους γιατρούς, το σύστημα Υγείας, και εύχεσαι να βγει από αυτή την περιπέτεια υγιής. Δεν παύω, όμως, να σκέφτομαι ότι τον τελευταίο χρόνο, λόγω ακριβώς του κορονοϊού, δεν της έδωσα όλες τις αγκαλιές που θα ήθελα και, λόγω της θέσης μου, δεν πέρασα μαζί της όσο χρόνο θα ήθελα να είχα περάσει. Συναισθήματα αγάπης και ευθύνης μαζί”, λέει χαρακτηριστικά ο κ. Φραγκογιάννης.

“Φυσικά και φοβάμαι τον κορονοϊό. Το να μη φοβάσαι δεν είναι γενναιότητα. Είναι έλλειψη ευθύνης απέναντι στον εαυτό σου και στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Κάνω ό,τι μπορώ για να υποκαταστήσω τις διά ζώσης επικοινωνίες με ψηφιακές, να προστατεύω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου και τον θεσμικό μου ρόλο, που με θέλει να είμαι συνεπής, διαθέσιμος και υπεύθυνος”, αναφέρει ο ίδιος στη συνέντευξή του.

υφυπουργός Κώστας Φραγκογιάννης Βουλή
Δείτε ακόμη
Η συγκλονιστική φωτογραφία γιατρού που αγκαλιάζει ασθενή σε ΜΕΘ Covid
Μιχάλης Κεφαλογιάννης: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της γιορτής μου -Νόμιζα ότι πεθαίνω”
Ο κορονοϊός στην “πόλη των θαυμάτων”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις