Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορονοϊός: Νόμιζα ότι πεθαίνω
LIFESTYLE

Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορονοϊός: Νόμιζα ότι πεθαίνω

Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορονοϊός: Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης μίλησε στην εκπομπή του για τη δική του προσωπική εμπειρία με τον κορονοϊό και όσα βίωσε μέχρι να τον ξεπεράσει.

Μιχάλης Κεφαλογιάννης κορονοϊός: Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής “Οδηγός Καλής Ζωής”, Μιχάλης Κεφαλογιάννης, αποφάσισε σήμερα να μιλήσει στην εκπομπή του για τη δική του προσωπική εμπειρία με τον κορονοϊό.

“Στην αρχή είχα 39 πυρετό και λίγο πονοκέφαλο που εξελίχθηκε σε πιο δυνατό. Μετά από λίγες μέρες όμως το πράγμα χειροτέρεψε. Το βράδυ της γιορτής μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, νόμιζα ότι εκείνη την ώρα πεθαίνω. Πήρα τρία παυσίπονα και ένιωθα από τον πονοκέφαλο ότι μου ξερίζωνε κάποιος το κεφάλι. Ήμουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο προσπαθώντας να ηρεμήσω” είπε ο Μιχάλης συγκινημένος. Και εκεί ο φόβος μεγάλωνε. Ήξερα ότι οι κρίσιμες μέρες είναι οι 7 και εκεί ξεκινά ο φόβος”, είπε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για την ώρα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο γιατί έπεσε το οξυγόνο του: “Ξύπνησα ένα πρωί και το οξυγόνο μου ήταν κάτω από το 90”. Η γιατρός του, τού σύστησε να πάει στα επείγοντα για να κάνει εξετάσεις. “Μου έδιναν κουράγιο οι άνθρωποι μέσα στο νοσοκομείο”, είπε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του. “Εκεί κάνω ένα μεγάλο λάθος. Μου λένε οι γιατροί να μείνω στο νοσοκομείο. Αλλά εγώ αποφάσισα να φύγω και να πάρω οξυγόνο στο σπίτι. Όταν έπεσε ο πυρετός ένιωσα μεγάλη ευγνωμοσύνη. Θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δυο βδομάδες μετά δεν έχω αναρρώσει πλήρως”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις