Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Γλίτωσε το έμφραγμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Γλίτωσε το έμφραγμα

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Η ΑΕΚ 4-3 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, εξετάστηκε φάση για χέρι του Παουλίνιο στο 97’ και σώθηκε απο το VAR η “Ενωση”

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: Έβρεξε γκολ στην Ριζούπολη! Η ΑΕΚ επικράτησε 4-3 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καμαράς». Οι δύο ομάδες μπήκαν φορτσάτες στο παιχνίδι και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Η «Ένωση» άνοιξε αμέσως το σκορ. Στο 6’ ο Ανσαριφάρντ έκανε το 0-1. Η απάντηση ήταν άμεση από τους νεοφώτιστους, καθώς στο 8’ ο Φερνάντες έγραψε το 1-1.

Η ΑΕΚ φάνηκε να ανεβάζει απόδοση της και συνέχισε να πιέζει. Έτσι, κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 19’ ο Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2. Ενώ, έξι λεπτά αργότερα ο Ανσαριφάρντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 1-3.  Η «Ένωση» συνέχισε να απειλεί και διατήρησε εύκολα το προβάδισμα. Έτσι, η ΑΕΚ οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, έχοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Το β΄ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν αλλαγές, ώστε να ξεκουράσουν τους ποδοσφαιριστές τους και έριξαν την απόδοση τους. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και χτύπησαν στα κενά της προβληματικής άμυνας της ΑΕΚ. Στο 66’ ο Τσαμπούρης έκανε το 2-3, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Συνέχισαν να πιέζουν τους φιλοξενούμενους και κυνήγησαν την ισοφάριση. Όμως, η «Ένωση» βρήκε ξανά το γκολ σε μία αντεπίθεση της. Στο 88’ ο Ολιβέιρα έκανε το 2-4.

Ο Απόλλων δεν τα παράτησε και συνέχισε να πιέζει. Στο 95’ ο Μουνιέ έκανε το 3-4. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα ο Παουλίνιο έκανε χέρι στην περιοχή. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR, όπου και διαπιστώθηκε, ότι υπήρχε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Έτσι, η ΑΕΚ πήρε μία νίκη, έστω και δύσκολα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ανσαριφάρντ 6’,25’, Φερνάντες 8’, Γκαρσία 19’, Τσαμπούρης 66’, Ολιβέιρα 88’, Μουνιέ 95’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Στάθης Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζάκυνθος), Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Τσαμπούρης (Μπρούσιτς 70’), Κιτοκό (Ντάουντα 70’), Σλίβκα, Χουχούμης (Τσιλούλης 46’), Κολ, Φερνάντεθ (Μουνιέ 80’), Ιωαννίδης (Καραγκούνης 90’)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Χνιντ, Σβάρνας, Μιτάι (Ινσούα 81’), Σιμόες (Γαλανόπουλος 68’), Σάκχοφ, Γκαρσία (Τάνκοβιτς 46’), Μάνταλος (Κρίστισιτς 68’), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ (Ολιβέιρα 68’).

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις