Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Επεισοδιακή νίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Επεισοδιακή νίκη

Σούπερ Λιγκ - 12η αγωνιστική: Ο Αρης πανηγυρικό τρίποντο 1-0 επί του ΠΑΟΚ με πέναλτι που  αμφισβητήθηκε έντονα όπως και η απόφαση του VAR να το επικυρώσει

Σούπερ Λιγκ12η αγωνιστική: Αφεντικό της πόλης ο Άρης! Οι «κίτρινοι επικράτησαν 1-0 του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να φτάσουν μία ανάσα από το γκολ αμέσως, όμως το φάουλ του Γκάμα στο 2’ σταμάτησε στο δοκάρι. Ο «δικέφαλος» ανέβασε την απόδοση του και ισορρόπησε το παιχνίδι. Πήρε την κατοχή, ωστόσο η άμυνα του Άρη ήταν καλά τοποθετημένη.

Οι δύο ομάδες έμοιαζε ότι θα οδηγούνταν  ισόπαλες στα αποδυτήρια μέχρι το 38’, όταν ο Νιαρχάους υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Άρη για ανατροπή στον Μπερτόγλιο (η φάση ελέγχθηκε και στο VAR). Ο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Μάλιστα, υπήρξε και ένταση στα αποδυτήρια μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Άρη για την εν λόγω φάση.

Σούπερ Λιγκ – 12η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο. Υπήρχε ένταση, ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 73’ για ένα μαρκάρισμα στον Τζόλη. Ο Ολλανδός μετά από υπόδειξη του VAR έλεγξε ξανά την φάση και άλλαξε την απόφαση του. Ο Άρης έκλεισε καλά τους χώρους και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα παρά την πίεση. Έτσι, οι «κίτρινοι» πήραν μία μεγάλη νίκη και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Γκάμα 43’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπας Νάιχαους (Ολλανδία), Βοηθοί: Ρίτσαρντ Μπρόντικ (Ολλανδία), Ρότζερ Χόνινγκ (Ολλανδία), VAR: Κλέι Ρούπερτι (Ολλανδία)

ΑΡΗΣ (Ά. Mάντζιος): Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Μπερτόγλιο (Τζέγκο 76’), Ματέο (Σίλβα 62’), Γκάμα (Μπαγκαλιάνης 97’), Μάνος (Λόπεθ 61’).

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ουαγκέ (Κρέσπο 63’), Ίνγκανσον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Αουγκούστο (Εσίτι 79’), Τσιγγάρας, Σβαμπ (Τσόλακ 79’), Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι.

Δείτε ακόμη:

Κέρασε την pole position η πρωταθλήτρια Μερσέντες
Ισοπαλία στο ντέρμπι, μεγάλη νίκη η Εβερτον 1-0 την Τσέλσι
Βερόνα για μεγάλα πράγματα, 2-1 τη Λάτσιο στη Ρώμη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις